Natalija je postala mamica! Foto: Bumerang
Natalija je postala mamica! Foto: Bumerang

Natalija Verboten in njen mož Dejan Bojić sta se v petek razveselila prvorojenca, ki je na svet prijokal v mariborski porodnišnici. Sinčkovega imena presrečni starši sicer še niso uradno razkrili, sodeč po komentarjih na Natalijinem facebooku, v katerih čestitke kar dežujejo, pa sta se očitno odločila za ime Max.

Številka 12 je očitno srečna za rojstva v družini Verboten - Natalija je luč sveta ugledala 12. decembra, 12. november pa bo zapisan v sinčkovem rojstnem listu. Malemu korenjaku se je očitno mudilo na svet, saj je poleti v intervjuju za MMC izjavila, da je rok poroda predviden šele za 30. november.

33-letni pevki se tako začenjajo uresničevati sanje o veliki družini, saj je že pred nekaj leti priznala, da si želi štiri otroke. Natalija se je z glasbenikom in menedžerjem Dejanom Bojićem poročila 1. septembra 2008, pred poroko sta dve leti živela skupaj, spoznala pa sta se, ko je pred leti nastopil kot član njene nove spremljevalne skupine. Natalija je priimek Verboten sicer obdržala le v glasbenem svetu, na uradnih dokumentih pa je Natalija Bojić.

Pevke, ki se je srca svojih oboževalcev osvojila z uspešnicami Rdeč ferrari, Lizika, Zate na Triglav, Dva policaja in drugimi, se je zaradi njene priljubljenosti prijel vzdevek "Natalija nacionale".

Čestitkam Nataliji in Dejanu ob rojstvu sinčka se pridružujemo tudi v našem uredništvu!