Nataša Pinoza je v teh dneh izredno zasedena z intervjuji pri vseh mogočih medijih po vsej Sloveniji. Foto: RTV SLO
Nataša Pinoza je v teh dneh izredno zasedena z intervjuji pri vseh mogočih medijih po vsej Sloveniji. Foto: RTV SLO
Nataša Pinoza
Tekmovanje za mis Universe ji daje priložnosti še za veliko drugih del. Foto: RTV SLO

Naj naj se počutim v Italiji, ki je zame takoj za Slovenijo.

Nataša Pinoza

Sevničanka nam je v spletni klepetalnici zaupala, da je bilo v dneh pred uradno razglasitvijo mis Universe izredno naporno.

Dekleta so bila kot v nekakšni karanteni, kjer izhodi niso bili dovoljeni, prav tako ne obiski, alkohol, cigarete in podobno. Kljub temu, pravi, je bila to zanjo nepozabna izkušnja in velik korak naprej. Leta mladosti in možnosti udeležbe na takšnih tekmovanjih seveda niso večna - in to je bil glavni razlog, da se je odločila sploh prijaviti na tekmovanje za mis Universe.

Čeprav je tudi Melania, žena mogotca Donalda Trumpa, ki je solastnik licence za Miss Universe, Sevničanka, Nataša ni imela kakšnih posebnih ugodnosti. Povedala pa je, da je Melania zelo prijazna in da jo je izredno lepo sprejela.

Nataša, sicer študentka Visoke šole za Turizem v Portorožu, je v teh dneh (oziroma tem letu) seveda zelo zaposlena z dejavnostmi, ki se jih kot slovenska mis Universe mora udeleževati, vendar pravi, da ji ni hudega, saj so ji ta dela prijetna. Na raznih prireditvah se srečuje tudi z drugimi slovenskimi misicami, kjer si izmenjajo veliko uporabnih nasvetov.

Zaljubljena?
Za vse moške pripadnike (bralce te novice) lahko razodenemo pomemben podatek: Nataša Pinoza še čaka na svojega princa na belem konju, saj ga trenutno nima, pa tudi zaljubljena ni. Sicer pa bi Natašo moral moški presenetiti v nekaj prvih minutah ("prvi pogled"), o značaju je dejala le, da naj bo normalen. In kaj jo najbolj moti? Če moški preveč sprašuje o ženskih stvareh in se pretirano vtika vanje.

Zdaj ima veliko intervjujev, fotografiranj in snemanj. Njena želja pa je, da se v prihodnje ne bi preveč dejavno pojavljala v svetu mode oziroma lepotnih tekmovanj.

Naj naj se počutim v Italiji, ki je zame takoj za Slovenijo.

Nataša Pinoza