Srečko je že imel priložnost Tino spoznati tudi osebno. Foto: Karo Media
Srečko je že imel priložnost Tino spoznati tudi osebno. Foto: Karo Media

Le nekaj ur po prvi zmagi Mazejeve v tej sezoni je v uredništvo MMC-ja prispela zgoščenka s pesmijo, ki jo je Srečko Kozina posnel za Tino.

"Tina, o, Tina, najboljša si," se glasi refren, ki pove točno to, kakšno je Srečkovo mnenje o Korošici. "Je enkratna smučarka. Obožujem jo, njeno smučanje in tudi sicer. Je krasno dekle. Tako se mi dopade, da sem zanjo posnel pesem in tvegal celo snemanje," je za MMC izjavil Kozina in dodal, da je pesem naokoli razposlal z namenom, da doseže tudi Tinina ušesa.

Besedilo in glasbo za pesem je Kozina napisal sam. Z glasbo se namreč ukvarja že dolgo (pred leti je igral tudi v ansamblu skupaj s članom skupine Pop Design Tonetom Košmrljem) in redno nastopa na raznih družabnih dogodkih. Poleg glasbe ga veseli tudi spremljanje smučanja. Je zvest Tinin navijač, ki ne zamudi nobene tekme: "Smučanje spremljam vedno. Čutim, da bo letos v izredni formi."

Tudi sicer spremlja vse novice v zvezi s smučarko, tako da mu ni ušel njen pevski prvenec, ki se mu zdi "super zadeva". Zdi se mu še posebej zanimivo, da sta s Tino skoraj istočasno izdala svoji skladbi. Ko smo ga vprašali, ali lahko v prihodnosti pričakujemo pesem še za katerega drugega slovenskega športnika, je odgovoril, da ne. To si zasluži le Tina Maze.

V priloženem videu lahko prisluhnete pesmi Srečka Kozine s preprostim naslovom Tina.