Jure Sešek bo skupaj s Tjašo Hrobat vodil sobotni polfinele Eme 08. Foto: RTV SLO
Jure Sešek bo skupaj s Tjašo Hrobat vodil sobotni polfinele Eme 08. Foto: RTV SLO
O vaji za Emo, 4. del
O vaji za Emo, 3.del

Na odru so se zvrstili skupina Stereotipi, Rebeka Dremelj, Tina Gačnik - Tiana, 4Play, Halgato band, Neža Trobec, Iris, Brigita Šuler, Eva Černe in Male celice. Nekatere je vaja navdušila, spet druge razočarala.

Sredino vajo prve polovice polfinalistov Eme si lahko ogledate tukaj.

Stereotipi in Rebeka Dremelj
Stereotipi so svojo zadnjo vajo ocenili kot dobro: "'Monitoring' je v redu, če te kaj moti, to ustrezno popravijo. Če bomo tako nastopili na polfinalnem večeru, bo dobro." Prav tako je s svojim nastopom na vaji zadovoljna Rebeka Dremelj, ki ga je kratko ocenila z besedami: "Kar se mene tiče, je bila vaja dobra."

Na desni si lahko ogledate videoizjave sobotnih polfinalistov. Za MMC so spregovorili o občutkih po vaji.

Tiana in 4play
Tina Gačnik - Tiana je po vajah dejala, da je bilo precej naporno. "Celotna ekipa je dala vse od sebe. Če bo v soboto tehnologija 'štimala', bo vse v redu," je še dodala Tiana. Po vaji pa so bili dobro razpoloženi tudi člani najstniške zasedbe 4Play, ki so se po njihovih besedah dobro odrezali. "Na odru je vladala dobra energija," so dodali.

Halgato in Neža Trobec
Dobro energijo na odru pa so občutili tudi člani zasedbe Halgato band. Fantje so po vajah v šali dejali, da "so jih med vajo ubogali, pa tudi malce 'pokomandirali'". V mislih so seveda imeli organizatorje projekta Ema 08. Nad ekipo, ki ob odru pazi, da vse teče gladko, je bila navdušena tudi rdečelasa pevka Neža Trobec: "Ekipa je super, ubogajo nas, tako da smo zadovoljni."

Iris in Brigita Šuler
Presrečna Iris nam je zatrdila, da bo v sobotnem polfinalu zaradi uspešne današnje vaje lahko mirna: "Mislim, da bom v soboto lahko brez skrbi in da me trema ne bo izdala." Precej dalj časa je na odru ostala Brigita Šuler. "Kriva je zahtevna koreorafija," je dejala. Z njo pa se ni strinjal njen soplesalec, nekdanji član skupine Game over, Mark: "Preprosto nismo hoteli dol z odra," se je pošalil.

Eva Černe in Male malice
Z vajo pa ni bila povsem zadovoljna Eve Černe. "Upam, da bo v soboto bolje," je potarnala. Na svoj račun pa so se pošalili člani skupine Male malice. "Pohvale gredo kamermanom, ker jim je uspelo slediti našemu divjemu gibanju na odru," so nam dejali. Fantje pa so seveda med nastopom stali pravzaprav čisto pri miru, zato kamermani niso imeli težkega dela.

A. M./T. H.

O vaji za Emo, 4. del
O vaji za Emo, 3.del