Kylie med fotografiranjem za naslovnico revije za moške FHM. Foto: Youtube
Kylie med fotografiranjem za naslovnico revije za moške FHM. Foto: Youtube
Manekenka z možem Mikom. Foto: Twitter

"Moje telo bi moralo biti le za oči mojega moža. Moje telo je preprosto sveta stvar," je povedala 21-letna v Kaliforniji rojena Bisuttijeva, ki je veljala za enega najobetavnejših "angelčkov" te slovite znamke spodnjega perila.

"Nisem zares hotela biti take vrste vzornica mladim dekletom, ker se je mnogo mlajših krščanskih deklet zgledovalo po meni in so zato menila, da je v redu, če hodijo naokoli in razkazujejo fantom svoja telesa."

Bisuttijeva se je na modni pisti Victoria's Secreta pridružila tako slovitim supermodelom, kot so Heidi Klum, Adriana Lima, Miranda Kerr, Doutzen Kroes in Rosie Huntington-Whiteley, potem ko je za to premagala 10.000 drugih deklet. Čeprav so se ji sanje izpolnile, Kylie pravi, da na koncu vse skupaj ni bilo vredno.

Služba, "polna skušnjav"
"Victoria's Secret je bil absolutno moj največji življenjski cilj in, kar se tiče kariere, vse, kar sem si kadar koli želela," je povedala za FOX411.
"Pravzaprav mi je bilo delo strašno všeč, tako zabavno je bilo in odlično sem se počutila. A bolj ko sem prodajala spodnje perilo - in spodnje perilo niso obleke -, bolj mi je bilo nelagodno, in sicer zaradi moje vere. Sem kristjanka in ob intenzivnejšem branju Biblije sem postajala tudi vse bolj goreča kristjanka. To je zelo težka industrija, če nočeš zapasti v vse njene pasti. Sama sem padla v številne stvari, v katere sicer ne bi hotela, to je industrija, polna skušnjav."

"Še posebej ker sem poročena, sem si želela ohraniti moj zakon svet, ker je število ločitev v Ameriki danes zelo visoko, sama pa sem hotela storiti vse, kar lahko, da bi bil moj zakon poseben," je še dodala Bisuttija, ki se sicer namerava še naprej ukvarjati z manekenstvom, a je ne bomo več videli v modrčku in spodnjicah.