Kombinacija prikupne ovce in češenj. Foto: EPA
Kombinacija prikupne ovce in češenj. Foto: EPA

Za kolekcijo sta Michele in Styles izbrala takšno ime, ker naj bi odsevala "veselje" in "najstniško svobodo", hkrat pa predstavlja tudi prvi črki njunih imen. "Če sem popolnoma odkrit, je bilo verjetno njemu lažje oblikovati obleke z menoj, kot bi bilo meni z njim peti," se je pošalil Michele po poročanju agencije AP.

Harry Styles se je iz anonimnosti prebil z nastopom v resničnostni oddaji X Factor, ko so izpadli tekmovalci sestavili skupino One Direction. Zadnja leta je na samostojni glasbeni poti, preizkuša se tudi v filmskem svetu. Z Michelejem imata podoben modni okus, saj so jima všeč spolno nevtralne obleke pa tudi živahne barve in vzorci. Svoje ideje si večkrat izmenjujeta prek telefona.

Za modno hišo Gucci sta skupaj oblikovala zelo pisane, androgene suknjiče in hlače, katerih zaščitni znak je plišasti medvedek. Na oblekah je mogoče najti tudi veverico, ovco in češnje. Veliko hlač je krojenih na zvonec. Podobni vzorci se ponavljajo tudi na pižamah, na pleteninah pa je veliko našitkov.

"Verjetno bo veliko ljudi kolekcijo označilo kot vintage, kar me ne moti. Vintage namreč pomeni, da je nekaj dobro narejeno," je dodal Michele.