Vojvoda in vojvodinja Cambriška v torek v Londonu. Foto: Reuters
Vojvoda in vojvodinja Cambriška v torek v Londonu. Foto: Reuters

Vojvodinja je na premiero filma Ni čas za smrt, ki so jo zaradi pandemije predtem že trikrat prestavili in v kateri se bo v vlogi Jamesa Bonda še zadnjič preizkusil Daniel Craig, prišla v družbi moža, princa Williama, ter tasta in tašče, princa Charlesa in njegove žene Camille. Čeprav je 39-letna Catherine, mati treh otrok, že vrsto let na očeh javnosti, pa jo je le redko videti na rdeči preprogi v večernih oblekah, ki jih običajno izbirajo zvezdnice iz sveta zabave.

Kate je za dogodek izbrala dolgo zlato obleko Jenny Packham z množico bleščečih dodatkov, za katero je treba odšteti 3500 evrov (2800 funtov). Videz je dopolnila s prav tako zlatimi uhani podjetja Onitaa, ki stanejo 336 evrov (290 funtov). Gre za južnoafriško modno znamko nakita, ki ima sedež v Pakistanu, piše Daily Mail. Tudi čeveljci na njenih nogah so bili, kako drugače, zlati. Izdelalo jih je podjetje Aquazzura in stanejo okoli 600 evrov. Lase je imela spete v elegantno pričesko, kot je to običajno zanjo, pa se je odločila za precej naravni make up.

Sorodna novica Daniel Craig še zadnjič kot tajni agent 007: končno premiera filma Ni čas za smrt

Vojvodinja je bila odlično razpoložena, saj je na rdeči preprogi sproščeno klepetala z zvezdniško igralsko zasedbo, ki jo sestavljajo Daniel Craig, Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch in drugi. Prišla je tudi pevka Billie Eilish, ki je spisala in odpela naslovno pesem. Ko je Craig zagledal Catherine, ji je v bondovski osvajalski maniri poklonil kompliment: "Videti ste res krasno."

William in njegove oče Charles sta se odločila za klasično črnino, Camilla pa je izbrala svetlomodro obleko z bleščicami, pod katero se je podpisal oblikovalec Bruce Oldfield.