Uspela sta ohraniti razmerje. Foto: AP
Uspela sta ohraniti razmerje. Foto: AP

Flavin je po 25 letih zakona 19. avgusta zahtevala ločitev, moža pa obtožila pretiranega zapravljanja. Stallone je zanikal kakršne koli finančne nepravilnosti, a se strinjal, da njunega odnosa ni mogoče več zakrpati.

Pred dnevi pa so zaokrožile govorice, da je parček kljub tem besedam našel pot, da nadaljuje razmerje. 76-letni Stallone je namreč objavil fotografijo, posneto pred leti, na kateri se z Jennifer držita za roke.

Njegov predstavnik je zdaj potrdil, da sta znova v razmerju. "Doma sta imela več dolgih pogovorov in uspela sta rešiti vse težave. Oba sta nadvse srečna," je dejal Stallonov predstavnik, poročajo ameriški tabloidi.

76-letni Stallone in 54-letna Flavin sta se spoznala leta 1988 v restavraciji na Beverly Hillsu v Los Angelesu. Poročila sta se leta 1997. Imata tri hčerke: 20-letno Scarlet, 24-letno Sistine in 25-letno Sophio. Stallone ima iz prejšnjega zakona s Sasho Czack še sina Seargeoha. Njegov najstarejši sin Sage, ki se mu je rodil v zvezi s Starlin Wright, je umrl leta 2012.