V srcu Prlekije se lahko razvajate v sodobno opremljenem butičnem hotelu. Foto: Miran Kambič
V srcu Prlekije se lahko razvajate v sodobno opremljenem butičnem hotelu. Foto: Miran Kambič
Sončna hiša
Članstvo Sončne hiše v klubu Design Hotels je velik dosežek in optimistična napoved za prihodnost slovenskega turizma. Foto: Mitja Božič
Sončna hiša
V Sončni hiši ponujajo različne pakete počitnic za pare, skupine, družine ... Foto: Sončna hiša

Sončna hiša se je tako pridružila 170 izbrancem iz 41 držav sveta, ki jih združujejo visokokakovostne storitve in napredne arhitekturne rešitve.

Ne le sprostitev, tudi nove izkušnje in navdih
Design Hotels je združenje priznanih thotelov z vsega sveta. Člane kluba združujejo individualnost, progresivne arhitekturne rešitve in pristna vključitev v naravno okolje ali zgodovinsko zapuščino. Izbrani hoteli poosebljajo najbolj napredne ideje nastanitev in ponujajo svojim gostom nove oblike turizma, ki omogočajo ne zgolj sprostitev, temveč tudi nove izkušnje in navdih. Znamka Design Hotels pomeni veliko priznanje za njene člane, porabnikom pa zagotavlja edinstveno izkušnjo v prefinjenem okolju in brezhibno postrežbo.

Napredna zunanja podoba in izbrana notranjost
V letu 2007 so v klubu Design Hotels prejeli več kot 400 prijav, članstvo pa so podelili le 38 hotelom. Sončna hiša je prvi hotel v Sloveniji, ki se mu je uspelo uvrstiti med izbrance z vsega sveta. Ta butični hotel, obdan s čudovito naravo, stoji v osrčju Prlekije, vasici Banovci. Za njegovo arhitekturno in oblikovalsko zasnovo so poskrbeli priznani slovenski arhitekti, kar se kaže v napredni zunanji podobi in izbrani notranji opremi.

Luksuz, wellness, kulinarični užitki ...
Ponudba Sončne hiše je prilagojena vsakemu gostu posebej in jim poskuša zagotoviti intimnost in sproščenost, kakršne so deležni le v lastnem domu. Poleg nastanitve v eni izmed petih prostornih in luksuzno opremljenih sob ter gostoljubnega osebja so gostom na voljo tudi drugi prostori hiše s teraso. Vrhunsko nastanitev in kulinarično ponudbo pa dopolnjujejo programi wellnes in spa ter možnosti dejavnosti v okolici.

Lastnika hiše, zakonca Kegelj sta nad pridobljenim članstvom navdušena in optimistična: "Članstvo v klubu nama pomeni zares veliko. Je potrditev za najin trud, ki sva ga vložila v projekt, in hkrati velika spodbuda za prihodnost znamke Sončna hiša. Počaščena sva, da so naše arhitekturne rešitve prepoznali tudi v tujini in se lahko ponosno postavimo ob bok članom tako uglednega kluba, kot je Design Hotels."

A. K.