Pogled na osrednji hotelski kompleks s peščeno plažo. Foto: Booking.com
Pogled na osrednji hotelski kompleks s peščeno plažo. Foto: Booking.com

Gre za verigo One & Only, ki ima svoje lokacije na Maldivih, Mehiki, Mauritiusu, Avstraliji, Maleziji, Cape Townu, Ruandi in Dubaju, zdaj pa se jim je pridružil še hotelski kompleks Portonovi v črnogorskem obalnem mestu Hercegnovi, kar bo sploh njihova prva lokacija v Evropi.

Sorodna novica Kako je v živo videti rajski oddih v luksuznem letovišču?

Omenjena hotelska veriga slovi tako po luksuzu in pozornosti, ki jo dajejo vsakemu detajlu, od gastronomije do posteljnine in kozmetike, kot tudi po lokacijah, ki jih izbira za svoje hotele. Te so resnično dih jemajoče, s sanjskimi razgledi in popolno spokojnostjo.

Od 1. maja dalje bodo gostje One & Onlyja lahko uživali tudi v osrčju Boke Kotorske, kjer se Portonovi s 140 hotelskimi namestitvami in zasebnimi vilami razteza na 250.000 kvadratnih metrih.

Kompleks zajema še plažo, bazene, velnes, bar Caminetti in tri vrhunske restavracije – La Veranda navdih črpa iz črnogorske kulinarike, Sabia z Michelinovo zvezdico ovenčanega italijanskega kuharskega mojstra Giorgia Locatellija, tik ob bazenu pa japonska restavracija Tapasake.

Cene? Od 837 do 19.000 evrov.

Večji del letovišča je rezerviran za hotelske goste, na voljo pa je tudi pet vil, ki ponujajo vso zasebnost, ki si jo petični gostje lahko zaželijo – stojijo na povsem svojem zemljišču, imajo pa tudi vsaka svoj zasebni bazen in bazen za hidroterapijo. Gostom, ki bodo bivali v teh vilah, bosta na voljo tudi butler in kuhar.

Razkošna hotelska avla. Foto: Booking.com
Razkošna hotelska avla. Foto: Booking.com

Nekaj luksuznih objektov s tremi in štirimi spalnicami bo na voljo tudi za nakup, zasebne nastanitve pa bodo imele dostop do lastne peščene plaže in pomola, prav tako bodo imele svoje bazene in zasebna notranja dvorišča.

One & Only Portonovi bo nudil tudi najem koles in avtomobilov.

In cene? Maja vas bo najbolj standardna soba z zakonsko posteljo stala 837 evrov na noč, cene pa se nato dvigajo do 2200 evrov za suito za dva s panoramskim razgledom, 5800 evrov za predsedniško suito za dva.

Cena za zasebne vile se začne pri 12.000 evrov za vilo s tremi spalnicami in seže vse do 19.000 evrov za vilo s štirimi spalnicami.