Zvezdniki med zimo na severni polobli kot ptice selivke množično letijo na Karibe. Na plažah St. Barthelemyja radi poležavajo Daniel Craig, Mariah Carey, Nick Cannon in Marc Jacobs, prebivajo pa v razkošnem hotelu Saint-Barth Isle de France. Foto:
Zvezdniki med zimo na severni polobli kot ptice selivke množično letijo na Karibe. Na plažah St. Barthelemyja radi poležavajo Daniel Craig, Mariah Carey, Nick Cannon in Marc Jacobs, prebivajo pa v razkošnem hotelu Saint-Barth Isle de France. Foto:

Da, zvezdniki z zajetnim premoženjem pod palcem so pravi mojstri pobega od napornega vsakdana (pa čeprav je zvezdniški vsakdan najbrž malce drugačen od vsakdana "običajnih smrtnikov").

Najsi gre za prestižne hotele v svetovnih metropolah ali odmaknjena letovišča v toplih krajih - za tiste, ki si to lahko privoščijo, se vedno najde razkošje.

Na fotografijah vam predstavljamo nekaj najbolj vročih zvezdniških destinacij za dopust.

Pariški Ritz, ki je bil nekoč dom modne gurujke Coco Chanel in pisatelja Ernesta Hemingwaya, danes pogosto gosti lepi par, Toma Bradyja in Gisele Bündchen. Tamkajšnjemu razkošju pa se z veseljem predajajo tudi Nicole Kidman, Elton John in Gwyneth Paltrow.
Bono, dvojčici Olsen, Beyonce in Will Smith so že odkrili rajsko mehiško letovišče Las Ventanas al Paraiso (Okna v paradiž), ki je od kalifornijske tovarne sanj oddaljen le kratek let.
Hotel in letovišče Kahala na Havajih ima vse: zasebne vhode in diskretno osebje, vajeno rokovanja s pomembnimi gosti, kot sta Will Smith in predsednik Clinton. Pred kratkim je tam letoval predsednik Obama z družino.
V najbolj 'in' hotelu na miamijskem South Beachu, ki se imenuje Setai, se lahko sproščate v slogu Jay-Z-ja in Beyonce.
Bodite pozorni, medtem ko srkate svoj martini v Soho Grand Hotelu, saj se lahko zgodi, da nasproti vas sedi prava 'Carrie Bradshaw'. Da, v tem hotelu med obiskom New Yorka prebivajo zvezdniki, kot so Sarah Jessica Parker, George Clooney in Reese Witherspoon.
Ko želita ubežati bliskavicam londonskih paparacev, se Britney Spears in Paris Hilton zatečeta v prestižni Dorchester.
Oprah rada reče 'Živi najbolje, kar se da'. Prav tega načela se drži, ko prebiva v luksuznem hotelu Westcliff, ki je oblikovan po vzoru sredozemske vasi in se nahaja v ekskluzivnem predelu Johannesburga v JAR-u.
Razkošni zasebni otok Wakaya ima vse, česar si lahko poželi neposrednega sproščanja željno zvezdniško srce. Tja se radi zatečejo Pierce Brosnan, Keith Richards in Michelle Pfeiffer.
Lindsay Lohan, Michelle Williams in George Clooney se sredi mesta angelov najraje zatečejo v hotel Chateau Marmont, zvezdniško 'skrivališče' na hollywoodskih gričih.