Saša in Marija sta bila vse kaj drugega kot diskretna na nedavnem koncertu U2. Foto: EPA
Saša in Marija sta bila vse kaj drugega kot diskretna na nedavnem koncertu U2. Foto: EPA

Morda najbolj zaželena teniška igralka je Sašovemu čaru podlegla z zvočno kuliso U2 - parček so namreč pred kratkim opazili med ljubimkanjem na losangeleškem koncerte irske skupine.
Če bo Šarapovi nekako uspelo pripraviti "The Machine", kot je ameriški vzdevek Vujačiča, do tega, da znova odkrije svoj občutek za zadevanje košev, bodo oboževalci Lakersov košarkarjevo zvezo nedvomno pozdravili. A če se stvari poslabšajo ... pripravite se na vrsto zbadljivih šal, poroča še celo LA Times.
Vujačič: Rad imam tenis
Vujačiča so novinarji v Los Angelesu takoj po plazu "čivkov" o novem paru na Twitterju obkrožili, ko je bil Slovenec na poti do slačilnice. "Marija Šarapova je zelo prijetna," so začeli. "Vem," je odgovoril Vujačič. "In zelo pametna." "Vem," je znova priznal, ne da bi dejansko priznal.
Na določeni točki tega zasliševanja se je Vujačič zasmejal in pokazal na drug konec slačilnice, kjer se je Lamar Odom oblačil za tekmo. Odom se je pred mesecem dni poročil s TV-zvezdnico Khloe Kardashian. "Pojdite vprašat Lamarja o njegovem zasebnem življenju," je rekel Vujačič. "Prepričan sem, da hoče govoriti o njem."
25-letni Mariborčan je kar nekaj časa kot mačka okoli vrele kaše plesal okoli teme in se izogibal neposrednemu odgovoru na vprašanje, ali hodi z 22-letno sibirsko lepotičko. Nazadnje je z nasmeškom le izdavil: "Rad imam tenis. Dober šport je."