Kot po navadi se pravilen odgovor skriva na Bansijevi spletni strani. Foto: MMC RTV SLO
Kot po navadi se pravilen odgovor skriva na Bansijevi spletni strani. Foto: MMC RTV SLO

Tokrat bo podelil 12 vstopnic za igrano gledališko predstavo, ki bo v Šentjakobskem gledališču.

12 vstopnic za ogled Ferdinanda
S sodelovanjem v nagradni igri si bodo lahko Bansijevi radovedni prijatelji in njihovi starši brezplačno ogledali igrano gledališko predstavo Dogodivščine dvornega norčka Ferdinanda, ki bo v nedeljo, 28. marca 2010, ob 17.00 v Šentjakobskem gledališču.

Kako do brezplačnih vstopnic?
Bansi se je odločil, da bo brezplačne vstopnice podelil trem družinam (največ 4 vstopnice na družino). Treba je le odgovoriti na vprašanje: Kako se imenuje natečaj, ki trenutno poteka na Bansijevi spletni strani in je namenjen vsem vrtcem po Sloveniji in tudi vrtecm v zamejstvu? Odgovor najdete na Bansijevi spletni strani. Odgovore bo Bansi zbiral do 25. 3. 2010 do 16. ure na svoj računalniški naslov: bansi@rtvslo.si.

Kot ste najverjetneje že navajeni, je treba poleg pravilnega odgovora napisati še ime in priimek enega izmed staršev. Pod tem imenom vas bodo namreč vstopnice čakale na blagajni Šentjakobskega gledališča eno uro pred predstavo.

Nagrajeni bodo najhitrejši, zato le urno v akcijo in pošljite Bansiju pravilen odgovor. Vsi preostali, ki pa v tej nagradni igri morda ne želite sodelovati in vas zanimajo druge Bansijeve nagrade (barvice, kolebnica, peresnica), pošljite Bansiju kakšno risbico, fotografije ali druge izdelke, ki jih naredijo vaši spretni prstki.

Bansi vam želi slontastično in nagrad polno pomlad.