"Smo zelo prijeten majhen soseski pub, da se kaj takega zgodi, je uresničitev sanj." Foto: Reuters

Pred kratkim je Taylor Swift izdala dvojni album The Tortured Poets Department, "antologijo novih del, ki odražajo dogodke, mnenja in občutke minljivega in fatalističnega trenutka v času", ki že podira rekorde. Oboževalci večinoma verjamejo, da poje o svojem nekdanjem fantu, Britancu Joeju Alwynu – glasbenica se namreč v skladbah sklicuje na različne lokacije v Londonu. To je vzbudilo zanimanje za to, kje v britanski prestolnici je par, ki se je aprila lani po šestih letih zveze razšel, preživljal čas.

V ponudbo so vključili burger z imenom Swift in koktajle (Taylor's Version). Foto: Reuters
V ponudbo so vključili burger z imenom Swift in koktajle (Taylor's Version). Foto: Reuters

17. pesem albuma je The Black Dog. Oboževalci so ugotovili, da je naslov najbrž navdihnil pub v jugozahodnem Londonu. Tako zdaj tam kar mrgoli swiftijev. Lily Bottomley, vodja dogodkov in družabnih omrežij puba, je povedala, da bi se lahko spopadli z nenadnim skokom povpraševanja, zato je morala poklicati osebje.

Novopridobljeno pozornost in slavo pa je pub v mestnem okrožju Vauxhall izkoristil tudi tako, da je v ponudbo vključil burger z imenom Swift in koktajle (Taylor's Version) – to je namreč pripis novim različicam starih albumov, ki jih je pevka v zadnjih letih zaradi spora s svojo nekdanjo glasbeno založbo ponovno snemala.

"Smo zelo prijeten majhen sosedski pub. Da se kaj takega zgodi, je uresničitev sanj," je priznala Bottomley in dodala, da so oboževalcem izjemno hvaležni. Čeprav sprva ni bila popolnoma prepričana, da Swift dejansko omenja tamkajšnji pub, je dejala, da se spominja neke plavolaske, ki je bila v preteklosti redna stranka.