Maddox, Vivienne, Angelina, Zahara, Shiloh in Knox Jolie-Pitt. Foto: Reuters
Maddox, Vivienne, Angelina, Zahara, Shiloh in Knox Jolie-Pitt. Foto: Reuters

Po ločitvi od Brada Pitta se Angelina Jolie na rdečih preprogah praviloma pojavlja v družbi enega ali več svojih otrok, tokrat pa je na premiero filma Eternals povabila skoraj vse – ob njej so se tako zvrstili 20-letni Maddox, ki ga je zvezdnica posvojila prvega, leta 2002, ko mu je bilo sedem mesecev, 16-letna Zahara, leto mlajša Shiloh ter 13-letna dvojčka Knox in Vivienne. Manjkal je le 17-letni Pax, zakaj, igralka ni razkrila.

Je pa zbrani sedmi sili, ki je bila navdušena nad redko priložnostjo, da lahko skoraj celotno potomstvo fotografira skupaj, z veseljem razložila, da so si vsi otroci za sprehod po rdeči preprogi izbrali njene stare obleke in tako na svoj način prispevali k ohranjanju okolja.

Zahara je tako nosila srebrno obleko, v kateri je Jolie sijala na podelitvi oskarjev leta 2014, po že nošenih, a predelanih oblekah pa so posegli tudi preostali. "Moji otroci so vsi v vintage oblačilih in moji stari obleki z Oskarjev. Vsi smo reciklirali moje stare stvari," je za Entertainment Tonight dejala Jolie, nato pa pozornost usmerila na film, ki ga je predstavljala.

Marvelov film Eternals, ki ga je režirala oskarjevka Chloé Zhao in v katerem poleg Jolie med drugim igrajo še Kit Harington, Salma Hayek in Kumail Nanjiani, sicer v kinodvorane prihaja 5. novembra, izbranci pa so si ga lahko ogledali že v torek.

Jolie in Pitt sta bila par dvanajst let, poročila sta se leta 2014, dve leti pozneje pa se razšla. Čeprav je ločitev uradna že kakšni dve leti, se nekdanja zakonca za skrbništvo nad peterico potomcev (Maddox je že polnoleten) še vedno bojujeta na sodiščih.