Danes 51-letna J. Lo in dve leti mlajši Affleck leta 2003. Po razhodu leta 2004 sta ostala dobra prijatelja, zdaj pa sta se očitno znova zapletla, pri čemer naj bi bila po govoricah
Danes 51-letna J. Lo in dve leti mlajši Affleck leta 2003. Po razhodu leta 2004 sta ostala dobra prijatelja, zdaj pa sta se očitno znova zapletla, pri čemer naj bi bila po govoricah "kemija med njima neverjetna". Foto: AP

Že drugič v enem tednu so paparaci ujeli pevko in igralca skupaj - tokrat je britanski Daily Mail objavil fotografije para v avtomobilu med vožnjo po montanskem podeželju -, ob tem pa so se pojavile informacije, da naj bi zadnji teden preživela v ekskluzivnem smučarskem klubu The Yellowstone Club v montanskem hribovju, kamor se na smučarski oddih in po zasebnost odpravljajo številni znani in bogati in kjer naj bi Affeck imel kočo.

Pozneje so ju opazili še, ko sta se z zasebnim letalom vrnila nazaj v Los Angeles in se med zapuščanjem letala držala za roke.

Predstavniki obeh zvezdnikov govoric in poročanj ne komentirajo oz. zgolj neuradno sporočajo, da "sta le dobra prijatelja", ki se družita. A dejstvo je, da se je Lopezova nedavno razšla s svojim zaročencem, nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom, Affleck pa že od ločitve od Jennifer Garner ni bil v resnejši zvezi, januarja se je po enem letu razšel s 33-letno igralko Ano de Armas, nedavno pa razkril, da je aktivni uporabnik zvezdniške aplikacije za zmenkarije Raya.

Oba sta prejšnjo soboto sodelovala na zvezdniškem dobrodelnem koncertu Vax Live, kjer sta se močno trudila, da ju ne bi fotografirali skupaj, pozneje pa za en teden "izginila". Že pred tem so ostre oči paparacev in tračarskih medijev Afflecka opazili med vožnjo Jenniferinega avtomobila, ob neki drugi priložnosti je Afflecka pred hotelom pobrala ekipa njenih varnostnikov ipd.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta pred skoraj dvema desetletjema s svojo romanco polnila naslovnice tablodov, mediji so jima celo nadeli skupni nadimek, Bennifer. Leta 2002 sta se zaročila, vmes skupaj posnela še dva (ne prav dobro sprejeta) filma, nato pa najprej odložila poroko, leta 2004 pa sta se dokončno razšla.

J. Lo se je pozneje zapletla z Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka Maxa in Emme (13), Affleck pa se je poročil z Jennifer Garner, v zakonu so se jima rodili hčerki Violet (15) in Seraphina (12) ter sin Samuel (9). J. Lo je bila zadnja leta v - na prvi pogled idilični - zvezi z Rodriguezom, a sta se pred kratkim nepričakovano razšla. Rodriguez je bile menda ob novici, da so njegovo nekdanjo zaročenko opazili v družbi njenega nekdanjega zaročenca, precej šokiran.