Affleck in Lopezova sta bila par leto dni in pol. Foto: AP
Affleck in Lopezova sta bila par leto dni in pol. Foto: AP

48-letni Affleck in 51-letna Lopez sta sicer vsa ta leta ostala v dobrih odnosih in sta imela vseskozi drug o drugem povedati le najlepše.

Par je bil v zvezi med letoma 2002 in 2004, skupaj sta posnela dva kritiško povsem popljuvana filma (Jersey Girl in Gigli), v tem času pa sta bila tudi zaročena, a sta poroko najprej tik pred zdajci prestavila, nekaj mesecev za tem pa zvezo tudi razdrla.

Kot razlog sta navedla prevelike pritiske medijev in javnosti, zlasti paparaci so takrat najbolj vročemu paru, priljubljeno imenovanemu "Bennifer", sledili na vsakem koraku.

Januarja letos je Affleck za Hollywood Reporter dejal, da so bili mediji takrat povečini izjemno negativni do Lopezove.

"Ljudje so bili tako prekleto zlobni do nje – seksistični, rasistični. Grde, gnusne svinjarije so pisali o njej – če bi danes tako pisal o kom, bi bil odpuščen. Danes Jen častijo in spoštujejo zaradi njenega dela, od kod je prišla, kaj je dosegla - kot je tudi j**o prav!"

Affleck od ene Jen k drugi

Leta 2003 je bil na podelitvi oskarjev Affleck poseden med svoje takratno dekle Jennifer Lopez in bodočo soprogo Jennifer Garner. Foto: AP
Leta 2003 je bil na podelitvi oskarjev Affleck poseden med svoje takratno dekle Jennifer Lopez in bodočo soprogo Jennifer Garner. Foto: AP

Jennifer Lopez, ki je razpad zveze označila za svoj prvi pravi zlom srca, je uteho nato našla v svojem dolgoletnem prijatelju, popzvezdniku Marcu Anthonyju, s katerim ima dvojčka, Affleck pa se je kmalu za tem začel dobivati s soigralko Jennifer Garner, s katero se je poročil leta 2005. V zakonu so se jima rodili trije otroci, ločila pa sta se leta 2017.

Pozneje se je igralec in režiser, ki se že dolgo bojuje tudi z alkoholizmom, zapletel v več kratkotrajnih zvez, nazadnje s 33-letno igralko Ano de Armas, s katero sta se po letu dni razšla januarja.

Po Bena pošlje kar svojega šoferja

Jennifer Lopez je Rodrigueza, 45-letnega nekdanjega zvezdnika bejzbola, po štirih letih zveze, med katero sta bila tudi zaročena, dokončno odslovila prejšnji mesec, potem ko je on prepogosto pogledoval za drugimi.

In zdaj so paparaci ujeli Afflecka, kako zapušča dom Lopezove v Los Angelesu, prav tako so ju fotografirali skupaj v njenem enoprostorcu.

Lopezova je aprila dokončno razdrla zvezo z Alexom Rodriguezom. Foto: AP
Lopezova je aprila dokončno razdrla zvezo z Alexom Rodriguezom. Foto: AP

Kot je povedalo več virov, Affleck zadnje čase pogosto obiskuje Jennifer, ki ponj pošlje kar svojega šoferja.

"V zadnjem tednu sta bila večkrat skupaj v Los Angelesu. Še vedno čutita veliko ljubezni drug do drugega. Vedno sta se občudovala," je povedal vir za revijo People.

Spet drugi pa: "Prijatelja sta. Vedno sta bila prijatelja in sta se občasno v vseh teh letih tudi videvala."

TMZ poroča, da naj bi bil nekdanji par kljub druženju "samo prijatelja" – vsaj za zdaj, da pa so na mizi vse karte.