Zvezo sta še dodatno, bolj uradno potrdila s sprehodom po rdeči preprogi. Foto: AP
Zvezo sta še dodatno, bolj uradno potrdila s sprehodom po rdeči preprogi. Foto: AP

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta vse poletje oboževalcem stregla z ljubezenskimi trenutki – čeprav naj bi svojo romanco po 17 letih obudila aprila, sta na družbenem omrežju Instagram zvezo "uradno" potrdila julija.

Naklonjenost si ves čas odprto izkazujeta. Foto: AP
Naklonjenost si ves čas odprto izkazujeta. Foto: AP

Te dni poteka 78. beneški filmski festival, po spletu pa so tako zaokrožile fotografije težko pričakovanega prihoda para, ki so ju fotografi ujeli že ob prihodu na italijansko letališče, z vodnim taksijem so ju nato zapeljali do hotela na otoku Lido, zvezdnika pa sta si ves čas izmenjavala naklonjenost. Oboževalci so posledično začeli predvidevati, da se skupaj slej kot prej mislita znova udeležiti tudi sprejema na rdeči preprogi, in imeli so prav, poroča Billboard.

"Bennifer", ki naj bi bila glede svoje zveze resna, sta za ponovni debi na rdeči preprogi izkoristila premiero filma The Last Duel, ki ga je 49-letnik napisal skupaj z Mattom Damonom, s katerim je nazadnje sodeloval leta 1998 pri filmu Good Will Hunting. Damon je sicer v preteklih intervjujih povedal, da njun vnovičen poskus v ljubezni popolnoma podpira.

Po 18 letih sta znova debitirala kot par. Foto: EPA
Po 18 letih sta znova debitirala kot par. Foto: EPA

Med njunim drugim "prvim" sprehodom po rdeči preprogi, in tako uradno potrditvijo razmerja, je 52-letnica s svojim izbrancem pozirala z roko v roki, glede izkazovanja čustev pa znova nista bila sramežljiva.

Skoraj dve desetletji sta že minili, odkar sta se Lopez in Affleck skupaj podala na rdečo preprogo – zadnjič je bilo leta 2003 za premiero njunega film Gigli. Takrat je bil dvojec še zaročen, poroko sta sprva preložila, januarja leta 2004 pa sta se dokončno razšla.