Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta bila v zvezi štiri leta. Foto: AP
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta bila v zvezi štiri leta. Foto: AP

Sledilci Lopezove so v soboto opazili, da je 52-letna pevka in igralka naredila korenito čistko na tem družbenem omrežju.

Tako so med drugim izginile skupne fotografije s predsedniške inavguracije Joeja Bidna januarja letos, na kateri je J.Lo zapela domoljubni pesmi “This Land Is Your Land” in “America the Beautiful”.

Ostajajo pa na Instagramu fotografije in posnetki samo Lopezove na dogodku.

"Bennifer" v prvi izdaji leta 2003. Foto: AP

Lopezova je bila s 46-letnim nekdanjim zvezdnikom bejzbola v zvezi od leta 2017, leta 2019 sta se nato zaročila, a poroko, baje zaradi pandemije, dvakrat preložila. Na začetku letošnjega leta je prišlo na dan, da naj bi Rodriguez pošiljal žgečkljiva sporočila resničnostni zvezdnici Madison LeCroy.

Oba sta zanikala, da bi šle stvari kaj dlje od sporočil, a Lopezova naj bi se počutila izdano in marca je Page Six poročal, da je zvezo razdrla. Lopezova in Rodriguez sta sprva novico zanikala in sporočila, da "se trudita zvezo pokrpati", a aprila nato sporočila, da se razhajata.

Bennifer 2.0

Lopezova je uteho našla v 48-letnem Afflecku, s katerim sta vsa ta leta ohranila dobre odnose. V zvezi sta bila 18 mesecev med letoma 2002 in 2004, pri čemer sta bila nekaj časa tudi zaročena, a sta poroko le pet dni prej odpovedala.

Za razpad zveze sta oba okrivila preintenzivno medijsko pozornost.

Skoraj dve desetletji kasneje je naveza "Bennifer" ponovno oživljena ‒ in, zdi se, da ju medijska pozornost tokrat ne moti preveč.

Tako sta za njen 52. rojstni dan konec julija odpotovala na Azurno obalo, kjer sta se predajala strastem na 130 milijonov dragi jahti, s katero sta iz St. Tropeza odplula do amalfijske obale.

Lopezova je ob tem tudi dokončno potrdila zvezo, ko je na Instagramu objavila skupno fotografijo, na kateri se poljubljata.

A-Rod medtem uživa samsko življenje z lastno turo po Sredozemlju, na kateri mu je družbo delala športna novinarka Melanie Collins.

Lopezova je bila sicer poročena trikrat, iz zakona z Marcom Anthonyjem ima dva otroka, medtem ko ima Affleck iz zakona z Jennifer Garner tri otroke.