Billie Eilish je prebolela covid. Foto: EPA
Billie Eilish je prebolela covid. Foto: EPA

"Cepivo je res čudovito. Pred okužbo je zaščitilo mojega brata Finneasa, moje starše in prijatelje," je dejala pevka in dodala, da je imela v času bolezni občutek, "da bi umrla", če ne bi imela zaradi cepiva vsaj nekoliko blažjih simptomov. "Bilo je res hudo. S tem ne mislim samo tega, da sem se počutila grozno. Ampak glede na to, kaj vse covid lahko povzroči človeku, sem jo še dobro odnesla. Hvala cepivom."

Dejala je, da je potrebovala dva meseca, da je po bolezni okrevala, še vedno pa čuti nekatere posledice bolezni – katere, ni razkrila.

Billie Eilish je nedavno prejela kar sedem nominacij za grammyje, tudi za album leta Happier Than Ever in istoimenski singel s tega albuma. Junija bo dosegla še en mejnik – postala bo najmlajša soloizvajalka do zdaj na znamenitem festivalu Glastonbury. Z nastopom na festivalu bo končala britanski in irski del turneje.

Billie je po mnenju nekaterih glasbenih poznavalcev najslavnejša najstniška popzvezdnica na svetu. A najstniška leta bo za seboj pustila 18. decembra, ko bo dopolnila 20 let. "Vedno mi je bilo res strah staranja. Zdaj pa se mi zdi, da počasi odkrivam tudi stvari, ki pridejo z odraslim življenjem. Po svoje je zanimivo prvič početi stvari, kot so točenje bencina, pranje oblek in klicanje zdravnika," je dodala.