Za 40-letno glasbenico bo to tretji otrok, za njenega 12 let mlajšega moža Asgharija pa prvi. Foto: EPA
Za 40-letno glasbenico bo to tretji otrok, za njenega 12 let mlajšega moža Asgharija pa prvi. Foto: EPA

40-letna pevka, ki se je jeseni po več kot desetletju rešila izpod jarma skrbništva, se je odločila, da bo tokratno nosečnost preživela precej bolj mirno kot prvi dve. Kot je znano, je bil zakon s Kevinom Federlinom, v katerem sta se jima rodila danes 16-letni Sean in leto mlajši Jayden, precej burno, končalo pa se je z živčnim zlomom, po katerem je sodišče tudi uvedlo skrbništvo.

Kot je Britney Spears razkrila pred dvema tednoma, jo je v obeh nosečnostih mučila huda depresija. Zdaj, ko je poročena s Samom Asgharijem, ki ji je ob strani stal tudi med bolečim sodnim bojem za končanje skrbništva, in ko z njim pričakuje otroka, je odločena, da bo drugače. Kot je dejala, se namerava veliko ukvarjati z jogo in poslušati svoje telo.

Tudi to je verjetno razlog, da se po obdobju, v katerem je svoje oboževalce redno obveščala o dogajanju v zasebnem življenju, umika z družbenih omrežij. "Za nekaj časa si bom vzela premor od družbenih omrežij," je kratko zapisala na Instagramu.

Britney Spears je že junija lani v srce parajočem pričanju pred sodiščem, ki je odločalo o morebitnem umika skrbništva, razkrila, da ji ekipa skrbnikov med drugim ne dovoli, da bi svobodno odločala o svojem telesu in da ima prisilno nameščen maternični vložek, ki ji preprečuje tako želeno nosečnost. Po odpravi skrbništva novembra lani je napovedala, da si želi poroke in otroka.