40-letna Britney Spears in 12 let mlajši Sam Asghari sta par od leta 2017. Foto: Instagram
40-letna Britney Spears in 12 let mlajši Sam Asghari sta par od leta 2017. Foto: Instagram

40-letna Spears je že junija lani v srce parajočem pričanju pred sodiščem, ki je odločalo o morebitnem umika skrbništva, razkrila, da ji ekipa skrbnikov med drugim ne dovoli, da bi svobodno odločala o svojem telesu in da ima prisilno nameščen maternični vložek, ki ji preprečuje tako želeno nosečnost.

Sledilo je pravo medijsko razburjenje, ki se je za nekdanjo princeso popa končalo srečno: novembra je namreč sodišče vendarle odločilo, da skrbništvo nad njo razveljavi, s čimer ji je dalo možnost, da znova odloča tako o svojih poslovnih potezah kot o zasebnem življenju. Prvi korak je bila zaroka z 28-letnim Samom Asgharijem, namignila pa je tudi, da si želita otroka.

V svežem zapisu na Instagramu je glasbenica razkrila, da jima je uspelo obkljukati več kot samo eno željo: "Pred oddihom na Mauiju sem izgubila kar nekaj kilogramov, a so se hitro vrnili. Mislila sem si: 'Bog, kaj se je zgodilo z mojim trebuhom?' Moj mož je dejal: 'Samo preveč si se najedla.' In sem šla po test nosečnosti ... in torej ... Dobila bom otroka." "Dva dni pozneje se je trebuh še povečal. Raste!!! Če sta tam notri dva, se mi bo mogoče kar zmešalo," je med drugim še zapisala in tako v enem zapisu "izdala" kar dve skrivnosti: da je noseča in da sta se z Asgharijem očitno poročila.

Obenem je razkrila, da je v prvih dveh nosečnostih (iz zakona s Kevinom Federlinom ima, kot je znano, dva najstniška sinova, 16-letnega Seana Prestona in leto mlajšega Jaydena Jamesa) trpela za predporodno depresijo: "Moram reči, da je bilo naravnost grozljivo." Gre za bolezen, ki se lahko pojavi kadar koli med nosečnostjo ali po njej (poporodna depresija), zanjo pa trpi vsaka šesta nosečnica, na spletni strani navaja slovenski NIJZ. Spears je odločena, da se bo s težavo tokrat spoprijela drugače: "Vsak dan bom izvajala jogo."

Spears je svojim oboževalcem še pojasnila, da je zdaj nekaj časa ne bodo prav veliko videli, saj se želi izogniti paparacem, zato bo dneve raje preživljala v zasebnosti svojega doma.