Affleck in J.Lo na prvi skupni rdeči preprogi po oživitvi romance septembra lani na beneškem filmskem festivalu. Foto: EPA
Affleck in J.Lo na prvi skupni rdeči preprogi po oživitvi romance septembra lani na beneškem filmskem festivalu. Foto: EPA

Samuel je bil v luksuzni izposojevalnici avtomobilov v Los Angelesu s svojim 49-letnim očetom in njegovo zaročenko Jennifer Lopez, ko je dobil dovoljenje, da se usede na voznikov sedež.

Deček je premaknil prestavno ročico in vzvratno zapeljal v parkirano vozilo. Po trku je nemudoma izstopil iz vozila in si ogledal škodo na obeh avtomobilih.

Enako je storil Affleck, pri tem pa potolažil svojega najmlajšega otroka z objemom. Manj razumevanja je kazal za prodajalca avtomobilov, saj je s fotografij paparacev videti, kako ga nadira.

Ne lamborghini ne BMW nista utrpela škode, je za TMZ povedal Affleckov predstavnik.

Je pa eden od uslužbencev avtosalona za New York Post povedal, da bi z veseljem znova sprejeli oba Afflecka nazaj in da "upajo", da se bosta vrnila. "Ko je Samuel sedel v avtomobil, je trznil nazaj in naprej," je pojasnil uslužbenec. "Imamo majhno parkirišče in avtomobili so zelo blizu drug drugega. Z vsemi je bilo vse v redu, zdeli so se povsem zadovoljni in so nadaljevali ogled."

Uspešno prepleteni družini

Dobitnik oskarja ima s svojo nekdanjo ženo Jennifer Garner tri otroke, poleg Samuela še 16-letno Violet in 13-letno Seraphino. S 50-letno igralko si starševske dolžnosti delita vse od njunega razhoda leta 2015.

52-letna Jennifer Lopez, s katero je bil Affleck prvič zaročen med letoma 2002 in 2004, preden sta zvezo tik pred poroko razdrla, ima medtem s svojim nekdanjim možem, pevcem Marcom Anthonyjem, 14-letna dvojčka Maximiliana in Emme. Z Anthonyjem sta ostala v dobrih odnosih, kljub temu pa je nekatere zmotilo, da je popzvezdnica ob nedavnem očetovskem dnevu na svojem Instagramu objavila ljubeč zapis o tem, kako odličen in ljubeč oče je Affleck, Anthonyja pa ni omenila.

J.Lo in Affleck sta se drugič zaročila aprila letos, potem ko sta svojo romanco znova oživila lani, po njenem razhodu z zvezdnikom bejzbola Alexom Rodriguezom. Paru očitno dokaj uspešno uspeva prepletati obe družini, saj je njena otroka pogosto videti z Benom Affleckom, njegove pa z Jennifer Lopez.