Melania Trump se je tokrat v središču pozornosti znašla zaradi golih fotografij iz preteklosti. Foto: Reuters
Melania Trump se je tokrat v središču pozornosti znašla zaradi golih fotografij iz preteklosti. Foto: Reuters
Marca 2006 se je paru rodil edini otrok (Trump jih ima sicer iz prejšnjih dveh zakonov še štiri), fantek Barron William Trump. Foto: Reuters

gole potencialne prihodnje prve dame Združenih držav Amerike.

Fotografije, ki so jih objavili januarja 1996 v francoski reviji za moške Max, so po dveh desetletjih med bojem za predsedniški stolček ZDA spet postale aktualne.

New York Post je prišel do golih fotografij potencialne prihodnje prve dame ZDA in jih objavil v najnovejši reviji - Melania krasi naslovnico, znotraj revije pa je na ogled še več vročih fotografij, na katerih nima ničesar, razen čevljev z visoko peto.

Fotografije je posnel francoski fotograf Ale de Basseville, ki se je za New York Post spomnil snemanja. Povedal je, da je Melania, v modnem svetu takrat znana kot Melania K., fantastična in prijazna oseba, ki je svoje delo opravila profesionalno in ji med fotografiranjem niti za trenutek ni bilo neprijetno zaradi same narave golega fotografiranja.

Gole fotografije so pritegnile pozornost svetovne javnosti, Donald Trump pa je po objavi za New York Post že pokomentiral zadevo. Povedal je, da ne vidi ničesar spornega v tem, da je pozirala gola. "Melania je bila ena najuspešnejših manekenk v Evropi in pozirala je neštetokrat. Te fotografije so nastale za evropsko revijo, nastale pa so, še preden sva se spoznala. V Evropi so takšne fotografije zelo pogoste in modne."

Trumpov svetovalec Jason Miller je v intervjuju za CNN med drugim povedal, da so fotografije praznovanje človeškega telesa kot umetnosti: "Melania se nima česa sramovati. Je prelepa ženska."

Vztrajni Donald
Melania je Donalda spoznala leta 1998, na eni redkih zabav, ki se jih je manekenka udeležila. Stara je bila 28 let, on pa 52. Newyorški finančni mogotec, ki že od nekdaj kar prekipeva od samozavesti in zaverovanosti vase, je v postavni Slovenki videl izziv, saj je Melania veljala za težko dostopno in skrivnostno lepotico.

Trump, takrat uradno še poročen s svojo drugo ženo Marlo Maples, a že na lovu na razpoložljive lepotičke, je povsem podlegel Melanijinim čarom (Vzhodnoevropejke so mu očitno pri srcu, saj je bila njegova prva žena Čehinja) in na vsak način želel dobiti njeno telefonsko številko, ki pa mu je ona ni hotela dati, saj jo je znani ženskar sprva odbijal.

A ta ženskar je bil izjemno vztrajen in je objektu svojega poželenja dal vse svoje telefonske številke, od nje pa dobil zgolj ohlapno obljubo, da ga bo "morda poklicala". To se je res zgodilo in leta 2005 je Melania, slovenska pepelka v Diorjevi obleki za 100.000 dolarjev, na Floridi dobila svojo sanjsko poroko z veličastnim sprejemom na Trumpovi razkošni posesti Mar-A-Lago in 25-kilogramsko poročno torto z grand marinierom in 3.000 vrtnicami.

Marca 2006 se je paru rodil edini otrok (Trump jih ima sicer iz prejšnjih dveh zakonov še štiri), fantek Barron William Trump.