Že prejšnji mesec naj bi se šušljalo, da je Britanec nekdanjo partnerico že prebolel. Foto: EPA
Že prejšnji mesec naj bi se šušljalo, da je Britanec nekdanjo partnerico že prebolel. Foto: EPA

Harry Styles je trenutno na turneji na Japonskem. 29-letni pevec in dve leti starejša Emily Ratajkowski pa sta sprožila govorice, da se med njima nekaj plete. Britanskega glasbenika in ameriško manekenko so namreč v objektiv ujeli, ko sta bila na ulicah Tokia v objemu drug drugega. Na videoposnetkih in fotografijah je mogoče videti, da sta si izmenjala tudi nekaj strastnih poljubov, na nekaterih tudi skupaj plešeta.

Že prejšnji mesec naj bi se šušljalo, da je Britanec nekdanjo partnerico Olivio Wilde že prebolel, a naj bi se trudil po vseh močeh, da bi identiteta nove srčne izbranke ostala skrita, poroča Daily Mail.

Pevčeva romanca z 39-letno igralko in režiserko je razpadla konec lanskega leta. Po skoraj dveh skupnih letih naj bi sprejela prijateljsko odločitev, da si zaradi drugačnih prioritet vzameta premor. Grammyjev nagrajenec se je tako lahko osredotočil na svojo obsežno turnejo, zvezdnica pa na svoja dva otroka, ki ju ima z nekdanjim zaročencem Jasonom Sudeikisom, in delo v Los Angelesu.

Ratajkowski je po štirih letih zakona lani vložila zahtevo za ločitev od filmskega producenta Sebastiana Bear-McClarda, s katerim ima dvoletnega sina Sylvestra Apolla Beara. Pred kratkim se je govorilo, da se je med drugim zaiskrilo med njo in Bradom Pittom, na zmenek naj bi šla tudi s Petom Davidsonom, pozneje pa z Ericom Andréom.

"Vsakič, ko grem na zmenek, vsi vedo," je delila Ratajkowski, ki ji je tako kot Stylesu všeč zasebnost. "Če te nekdo fotografira, ko si z nekom, to ne pomeni, da si se odločil za javno razmerje," je zvezdnik delil v preteklosti.