Hugh Grant in Anna Eberstein. Foto: Reuters
Hugh Grant in Anna Eberstein. Foto: Reuters

57-letni igralec, ki je zaslovel z vlogami v številnih romantičnih komedijah, bo letos, že petič v zadnjih sedmih letih, postal očka. Z 12 let mlajšo partnerko Anno Eberstein pričakujeta tretjega otroka.

Prvega otroka je Grant s Tinglan Hong, hosteso v neki kitajski restavraciji, povil leta 2011. Hčerko sta poimenovala Tabitha. Kot smo že poročali, se je natanko leto dni pozneje, septembra 2012, igralec razveselil novega naraščaja - sina Johna Munga, ki ga je rodila njegova zdajšnja partnerka, Švedinja Anna. Februarja 2013 je spet postal očka, dečka Felixa mu je rodila mati prvorojenke, Tinglan Hong. Nato je otroka spet povil z Anno Eberstein, zdaj pa se veselita že tretjega.

Nobeni izmed partnerk Hugha Granta ni uspelo popeljati pred oltar, vendar sam pravi, da je očetovstvo najlepša služba, ki jo ima človek možnost opravljati. "To, da bom spet postal očka, je najlepša stvar, kar se mi lahko zgodila. Vem, da zveni klišejsko, vendar je res. Lepo je biti obdan s tistimi, ki te imajo radi. Ko postaneš starš, ljubiš nekoga bolj kakor sebe – ta občutek je čaroben," je še povedal za tabloid Hello.