Jason Priestley bo 6. maja izdal svoje spomine z naslovom Jason Priestley: A Memoir, predogled pa je že razveselil tabloide. V enem izmed poglavij namreč ni skoparil s kritikami na račun svoje
Jason Priestley bo 6. maja izdal svoje spomine z naslovom Jason Priestley: A Memoir, predogled pa je že razveselil tabloide. V enem izmed poglavij namreč ni skoparil s kritikami na račun svoje "nergave" nekdanje soigralke Shannen Doherty, v drugem pa pove, da sta z nekdanjim sostanovalcev Bradom Pittom včasih tekmovala, kdo bo dalj časa zdržal brez tuširanja in britja. Foto: EPA

Danes 44-letni igralec bo namreč 6. maja izdal svoje spomine z naslovom Jason Priestley: A Memoir, predogled pa je že razveselil tabloide.

V enem izmed poglavij namreč ni skoparil s kritikami na račun svoje nekdanje soigralke Shannen Doherty, ki je v kultni najstniški tv-seriji upodobila njegovo sestro Brendo Walsh. Spomnil se je leta 1990, ko so ju pri Foxu z zasebnim letalom na vrat na nos poslali na srečanje z oglaševalci v New Yorku.

"Nisem mogel verjeti svojim ušesom, kaj so bile Shannenine prve besede, ko sva prišla na letalo. Komaj sva sedla, že se je začela glasno pritoževati piarovki: 'Resno? Mestni avtomobil? Poslali ste navaden mestni avtomobil in ne limuzine, da me odpelje na letališče?!'" je zapisal Priestley, ki je sprva mislil, da se njegova soigralka le šali. "Ampak to je bil šele začetek. Iz minute v minuto je postajala neznosnejša, saj se je začela pritoževati zaradi potovanja v zadnjem trenutku, hrane na letalu, temperature v kabini in vsega drugega," nadaljuje igralec.

Z Bradom Pittom tekmovala, kdo se dalj časa ne bo očedil
V svoji knjigi pa je namenil tudi prostor Bradu Pittu. Preden je ta postal polovica slavnega para Brangelina in hollywoodski superzvezdnik, je bil le eden izmed množice slabo plačanih igralcev, ki je upal, da bo nekoč uspel. Leta 1987 sta si skupaj s Priestleyjem tako delila stanovanje v Los Angeles ter hodila od avdicije do avdicije.

"Za zabavo sva med seboj tekmovala, kdo bo zdržal dlje brez britja in tuširanja," zgodbico o takrat 24-letnem sostanovalcu začne Priestley. "Brad je vedno zmagal. Šele ko je moral na avdicijo, je to običajno pomenilo, da je prišel čas za urejanje," nič kaj galantno zapiše Jason.