Kanye West in Irina Shayk – se bo iz romance razvila zveza? Foto: EPA
Kanye West in Irina Shayk – se bo iz romance razvila zveza? Foto: EPA

Po poročanju ameriških in britanskih tabloidov sta Kanye in Irina pred dnevi skupaj odpotovala na francosko obalo. Bivala sta v razkošnem hotelu Villa La Coste v Provansi, ki je priljubljen predvsem med umetniki in zvezdniki.

"Kanye je Irino kar naprej fotografiral, ona pa mu je z veseljem pozirala, kot da je njegova muza. Bila sta videti zelo sproščena in srečna. Družbo jima je delalo še nekaj skupnih prijateljev," je dejal neimenovani vir.

V hotelu sta preživela tri noči, v sredo pa sta se skupaj vrnila v New York. Raper in manekenka naj bi se družila že nekaj tednov. "Večkrat so jo že videli skupaj, Kanye je iz Kalifornije pogosto odletel v New York, da sta bila lahko skupaj. A poznata se že vrsto let, saj imata v modni industriji skupni krog prijateljev. Odločilen za njuno poznanstvo pa je bil italijanski modni oblikovalec Riccardo Tisci," je še dodal vir.

Irina je že leta 2012 sodelovala na Kanyejevi modni reviji Fade v Parizu, a iskrica med njima naj bi preskočila šele nedavno, po druženju v New Yorku. "Neki večer sta se dobila in se preprosto ujela. Kemija med njima je velikanska. A Kanye ji je povedal, da si v tem trenutku ne želi resnega razmerja, čeprav res uživa v Irinini energiji," je še dodal neimenovani skupni prijatelj.

Za obema ločitev

Irina ima iz štiriletne zveze z igralcem Bradleyjem Cooperjem hčer Leo, Kanye pa se ločuje od resničnostne zvezdnice Kim Kardashian, s katero ima štiri otroke – North, Sainta, Chicago in Psalma.