Končala se je še ena zvezdniška romanca. Foto: EPA
Končala se je še ena zvezdniška romanca. Foto: EPA

Muellerjeva bo tako poleg izplačila za družinsko hišo prejela še enkratno izplačilo za leto in pol dolg zakon, hkrati pa bo prejemala tudi mesečni znesek za otroško podporo. Par se je poročil 30. maja 2008 in zaradi Sheenovih izpadov zašel v resno krizo.

Njegova nekdanja ljubezen je zato vložila prošnjo za ločitev, potem ko ga je prijavila zaradi družinskega nasilja. 33-letnica se je potem prijavila v kliniko za odvajanje od mamil. Nato pa se je začel boj za skrbništvo njunih sinov Boba in Maxa.

45-letni igralec je namreč svojo nekdanjo ženo obtožil, da je nesposobna skrbeti za dveletna dvojčka Maxa in Boba, ter od sodišča zahteval polno skrbništvo. Vendar je sodnik sklenil, da je za otroka kljub vsemu bolje, da zanju še naprej skrbi 33-letna Muellerjeva kot pa problematični Sheen. Ona se je namreč vsaj odpravila na odvajanje (pa čeprav ne prvič), medtem ko Sheen vztraja, da je odvisnost "pozdravil" sam.

Sodnik je Muellerjevi dodelil tudi 758.000 ameriških dolarjev (kar nanese okoli 510.000 evrov), 55.000 ameriških dolarjev (oziroma okoli 37.000 evrov) za otroško preživnino in milijon dolarjev (okoli 670.000 evrov) kot denarno nadomestilo za njuno hišo, ki ostaja v rokah Sheena.