Charlie je na svoji prvi postojanki v Detroitu razočaral s svojim stand up šovom. Foto: EPA
Charlie je na svoji prvi postojanki v Detroitu razočaral s svojim stand up šovom. Foto: EPA

Čeprav je komedijantska turneja veliko obetala - vstopnice za prvi nastop v Detroitu so pošle v pičlih 18 minutah -, je Charlie s svojimi slabimi šalami razočaral navzoče. Številni so namreč šov, namenjen zgolj odraslim in naslovljen "Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option" (Nasilen torpedo resnice/Poraz ne pride v poštev), zapustili predčasno, nekateri pa želijo nazaj svoj denar.

Soproducent turneje Joey Scoleri je za E! pred turnejo povedal, da lahko gledalci pričakujejo nekaj podobnega "Muhammadu Aliju na njegovem vrhuncu", dodal pa je, da bo 45-letni Sheen nastopal brez scenarija. Oder bo zavzel z zgolj mikrofonom in "bo najverjetneje večino izvedel po spominu, tako nadarjen je", ga je oglaševal Scoleri.

A gledalci so dočakali ravno nasprotno: slabe šale, nenadarjenost in dolgočasen nastop, za katerega so povrhu odšteli veliko denarja. "Svoj denar želim nazaj. Za dve vstopnici sem plačala 150 dolarjev in upala sem, da bom nekaj videla, a bilo je nasprotno - zelo, zelo slabo," je po nastopu izjavila ena izmed obiskovalk.

Neki drugi obiskovalec je Charlieju na njegovem profilu Twitterja svetoval, naj prekliče turnejo. Ali bo igralec, ki naj bi v žep pospravil vrtoglavih sedem milijonov dolarjev za 21 postojank svoje komedijantske turneje, poslušal nasvete ljudi ali se bo raje do naslednjega nastopa bolje opremil s šalami?