Bosta uspela rešiti zvezo? Foto: EPA
Bosta uspela rešiti zvezo? Foto: EPA

Ameriški mediji so prejšnji teden poročali, da sta zvezdnika po nekaj hudih sporih razdrla zaroko, a sta v skupni izjavi to zanikala in pojasnila, "da morata le zgladiti nekaj stvari".

Pevka in igralka in nekdanji igralec bejzbola tako ostajata zaročena in sta menda "precej srečna", potem ko se je Rodriguez Lopezovi pridružil v Dominikanski republiki, kjer Lopezova trenutno snema film Shotgun Wedding. Paparaci so ju večkrat videli med poljubljanjem in izkazovanjem nežnosti.

"Predelati morata nekaj stvari"

"Ta čas, ki ga preživljata skupaj, jima je dobro del, srečna sta. A stvari jemljeta počasi, saj morata predelati veliko stvari, preden bo njun odnos znova zacvetel," je neimenovani vir dejal za revijo People. 51-letno pevko in igralko naj bi mučilo predvsem to, ali lahko nekdanjemu športniku zaupa.

Pred dnevi so se namreč pojavili namigi o tem, da naj bi se Rodriguez zapletel v ljubezensko razmerje z igralko Madison LeCroy, spet drugi mediji trdijo, da v skrhanje njunega razmerja ni bila vpletena tretja oseba. V ponedeljek je Rodriguez na Instagramu napisal: "Nov teden. Nov dan. Naprej. Samo navzgor," in pri tem omenil Lopezovo.

Jennifer pa je razkrila, da sta skupaj obiskovala terapevta. "Veliko delava na sebi. Terapija je najinemu odnosu zelo dobro dela," je dejala.

Zvezdnika sta par od februarja leta 2017, marca leta 2019 sta se zaročila. Lopezova ima iz prejšnjega zakona s pevcem Marcom Anthonyjem 13-letna dvojčka Maxa in Emme, Rodriguezu pa sta se v zakonu s Cynthio Scurtis rodili hčerki Natasha in Ella.