Podatki o njunem podvigu ostajajo skriti. Foto: EPA
Podatki o njunem podvigu ostajajo skriti. Foto: EPA

Te dni naj bi zakonca, ki sta se končno ustalila v Montecitu, veliko svojega časa preživljala z obiskovanjem ameriških multimedijskih mrež, z željo, da bo nekdo oživil njun projekt.

Eno izmed podjetij naj bi bilo NBCUniversal, kjer naj bi sestanek potekal tudi s predsednico Boni Hammer, ki jo Marklova pozna še iz časov, ko je igrala v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits). Podjetje položaja ne komentira. Molčijo tudi zastopniki para in multimedijski konglomerat Disney, ni pa znano, ali sta srečo poskusila tudi pri medijskih platformah, kot sta Apple in Netflix.

Ker ideja projekta še vedno velja za strogo zaupno, koncept njune predstavitve še ni znan. Prav tako niso znani podatki, ali bo projekt bolj domišljijski ali pa dokumentarni, poroča Variety, ki navaja tudi trditve virov, da bi par pri projektu rad sodeloval v vlogi producentov.

Glede na to, da se v svojih govorih posvečata predvsem družbenim težavam, okoljski problematiki in duševnemu zdravju, morda lahko to služi kot vpogled v žanr in vsebino njunega podviga.

Obema televizijski zaslon ni tuj

Pred njuno odpovedjo kraljevim nazivom je Harry leta 2019 oznanil sodelovanje z ameriško kraljico pogovornih oddaj Oprah Winfrey pri dokumentarni seriji o duševnem zdravju. Princ se bo pojavil tudi v Netflixovem dokumentarcu Rising Phoenix, ki bo govoril o paraolimpijskih igrah.

Meghanina prva služba, odkar se je vrnila v svojo rodno deželo, je bilo sicer branje spremnega besedila v Disneyjevi dokumentarni seriji Sloni (Elephants), ki govori o organizaciji Elephants Without Borders, ki varuje slone v Bocvani.