Rihanna na Super Bowlu, devet mesecev po rojstvu prvega sina. Foto: AP
Rihanna na Super Bowlu, devet mesecev po rojstvu prvega sina. Foto: AP

Kot piše portal TMZ, je zvezdnica z Barbadosa rodila že tretjega avgusta v Los Angelesu, a novice uradno še ni delila s svetom.

Rihanna se je v javnosti sicer zadnjič pojavila konec junija, da je drugič noseča, pa je razkrila februarja na Super Bowlu, ko je med polčasom finala Lige NFL priredila izjemen nastop.

Ko je v oprijeti rdeči obleki pokazala nosečniški trebušček, je presenetila mnoge, saj je bila takrat še novopečena mama. Prvega otroka, prav tako fantka, je namreč rodila sredi maja leta 2022. Prvorojencu sta glasbenika nadela ime RZA Athelston Mayers, s čimer sta se poklonila vodji znamenite hiphop zasedbe Wu-Tang Clan, ki mu je bilo prav tako ime RZA.

Tudi viri pri reviji People so potrdili, da je Rihanna drugič postala mama. Njeni prijatelji so reviji še dejali, da "Rihanna meni, da je njena družina zdaj popolna", da je to "nekaj, kar si je vedno želela" in da ne bi mogla biti srečnejša. "Uživa v materinski vlogi, skrb za družino je trenutno edina stvar, o kateri razmišlja," je še dejal neimenovani vir. Sama pa je prve mesece življenja z RZA-jem nedavno opisala z besedami: "Noro, legendarno, to je vse, kar je pomembno. Sploh se ne spomnim, kakšno je bilo moje življenje prej. To je najbolj divja stvar, ki se ti lahko zgodi."

Čeprav je že prej imela svojo modno znamko, pa jo je nova vloga navdihnila, da je začela oblikovati tudi otroška oblačila. "Ko sem šla v trgovino, mi je bilo malo kosov všeč, zato sem pomislila, da bo najbolje, da sama oblikujem oblačila, za katera želim, da jih nosijo moji otroci. Toliko idej imam!"