Rihanna in A$AP Rocky na prireditvi Met Gala na začetku meseca. Foto: Reuters
Rihanna in A$AP Rocky na prireditvi Met Gala na začetku meseca. Foto: Reuters

Britanski Daily Mail je kot prvi objavil kopijo rojstnega lista, ki razkriva polno ime 13. maja lani rojenega otroka.

Glasbenika sta se z imenom očitno poklonila vodji ameriške raperske skupine Wu-Tang Clan. 53-letni RZA s pravim imenom Robert Fitzgerald Diggs je zasedbo, ki je izdala sedem studijskih albumov, ustanovil pred več kot 30 leti.

Sodeloval je tudi v skupini Gravediggaz in kot soloustvarjalec pod imenom Bobby Digital. Pozneje je postal tudi filmski ustvarjalec, najbolj znano je njegovo sodelovanje pri filmih Quentina Tarantina Kill Bill.

Srednje ime – Athelston – si otrok deli s svojim očetom A$AP Rockyjem s pravim imenom Rakim Athelaston Mayers, ki še stopa po poti GZA-ja, saj je doslej izdal tri albume in nastopil v nekaj serijah.

Rihanna s pravim imenom Robyn Rihanna Fenty je sicer glasbeno najbolj produktivna izmed trojice, saj je izdala že osem studijskih albumov in tudi nastopila v več filmih.

Rihanna drugič noseča

Pevka je februarja letos med nastopom na Super Bowlu razkrila, da je znova noseča. Družina je isti mesec tudi pozirala za ameriško izdajo revijo Vogue, za katero je povedala, da je navdušena nad materinstvom: "To je vse. Življenja prej se sploh ne spomniš, to je najbolj nora stvar. Poskušaš se ga spomniti – in obstajajo fotografije – toda občutki, želje, stvari, v katerih uživa, ... Preprosto se ne poistovetiš s tem, ker si tega niti mentalno ne dovoliš, ker sploh ni pomembno."