Pamela skače iz zveze v zvezo, iz zakona v zakon. Foto: AP
Pamela skače iz zveze v zvezo, iz zakona v zakon. Foto: AP

Po poročanju medijev je zahtevo za ločitev vložila v Kanadi, kjer je živela s Hayhurstom. Zadnje dni so jo brez poročnega prstana videvali v Malibuju v Kaliforniji.

54-letna igralka, ki je zaslovela v seriji Obalna straža, in Hayhurst sta se poročila leta 2020 na božični dan na majhni slovesnosti v Pamelinem domu v Vancouvru. Njuna ljubezen je vzcvetela v začetku leta 2020, ko so se zaradi pandemije covida-19 začela zaprtja javnega življenja po vsem svetu. "Sem točno tam, kjer moram biti – v naročju moškega, ki me iskreno ljubi," je takrat zapisala Pamela ob fotografiji, na kateri se objema s Hayhurstom. Večkrat je dejala, da sta skupaj 24 ur na dan in da sta si usojena.

A očitno je njuna ljubezen zdaj usahnila, Pamela pa se je sama znova preselila v ZDA. Mimogrede, igralka ima dvojno državljanstvo. V Kaliforniji živita tudi njena sinova. Pamela naj bi nudila predvsem oporo starejšemu Brandonu Leeju, ki je nedavno predstavil svojo linijo oblačil. Oče obeh sinov je bobnar Tommy Lee, s katerim se je zvezdnica v 90. letih zapletla v divje razmerje, polno vzponov in padcev.

Za Pamelo je tako že pet propadlih zakonov s štirimi različnimi moškimi. Z že omenjenim Leejem je bila poročena med letoma 1995 in 1998. Med letoma 2006 in 2007 je bila v zakonu še z enim rokerjem, Kid Rockom. S producentom Rickom Solomonom se je poročila kar dvakrat – leta 2007 in leta 2013. Zakon s prav tako producentom Jonom Petersom ni trajal niti cel mesec januar leta 2020. Natančneje, poročena sta bila le 12 dni. Po 13 mesecih pa se je zdaj končala tudi zveza s Hayhurstom.