48-letna Spellingova, še vedno najbolj znana kot Donna iz serije Beverly Hills 90210, je v družbi resničnostne zvezdnice Nicole Polizzi - Snooki, svoje frizerke Laure Rugetti in drugih prijateljev v četrtek zvečer praznovala zaključek snemanja MTV-jeve oddaje Messyness.

Na Instagramu je najprej objavila fotografijo, na kateri je s 33-letno Snooki, zvezdnico šova Jersey Shore, in oboževalci so nemudoma opazili, kako zelo drugače je videti.

"Vav, Tori si sploh ni več podobna," je napisal v komentarjih eden, drugi pa se je spraševal, ali je igralka obiskala lepotnega kirurga sester Kardashian, saj je res videti bolj podobna Khloe Kardashian kot pa stari Tori.

"Midve sva dvojec, za katerega si nikdar ne bi mislili, da ga potrebujete. @snooki, prav mogoče je, da si moja duša dvojčica (samo nižja, haha). Obožujem, kako vlivava moči druga drugi, da sva lahko taki, kot sva. Xo," je zapisala Spellingova pod fotografijo.

Donna (Tori Spelling) in Kelly (Jenny Garth) v seriji Beverly Hills 90210 (1990‒2000). Foto: IMDB
Donna (Tori Spelling) in Kelly (Jenny Garth) v seriji Beverly Hills 90210 (1990‒2000). Foto: IMDB

Čez nekaj ur je objavila še eno fotografijo z istega večera, tokrat v družbi Rugettijeve, s katero sta si nadeli enak, tesno oprijet pajac iz džinsa.

Oboževalci igralki v bran

Tori z možem Deanom in njunimi petimi otroki. Foto: AP
Tori z možem Deanom in njunimi petimi otroki. Foto: AP

Mnogi komentatorji so se obregnili ob igralkin novi videz, so se ji pa tudi mnogi postavili v bran.

"Iskreno, Tori Spelling je videti ČUDOVITO! Dobro zate, punca! Kako porabljaš svoj denar, je tvoja stvar," je zapisala ena oboževalka. Spet druga pa: “Tori, prisežem, vsako leto si mlajša! Videti si krasno!”

Spellingova, mati petih otrok, ki jih ima s soprogom Deanom McDermottom, je leta 2019 priznala, da je šla pod nož, a da je bila operirana precej manj, kot se govori.

"Dala sem si popraviti samo nos in povečala oprsje, to je to. Nenehno berem, da sem imela več posegov," je dejala takrat za revijo People. "Ljudje govorijo, da sem imela lepotne operacije že od svojega 17. leta dalje. Spominjam se, da mi je oče govoril, naj se ne vznemirjam in da bodo že naslednji teden govorice potihnile. A to je ena stvar, ki je ostala z menoj celotno mojo kariero!”