43-letni Usher in njegova partnerica Jennifer Goicoechea sta konec maja na rdeči preprogi nagrad iHeartRadio naznanila, da pričakujeta drugega otroka. Par se je pred kratkim končno razveselil novega člana, novico o novorojenem sinu je pevec delil tudi na družbenih omrežjih. Ob črno-beli fotografiji je razkril, da je Sire Castrello na svet prijokal že 29. septembra, ob rojstvu pa je tehtal okoli 3,54 kilograma.

Zvezdnik R & B-ja je tudi poudaril, da je novorojenček po horoskopu tehtnica. Tako Goicoechea kot tudi Usher, s polnim imenom Usher Raymond IV, sta namreč rojena oktobra. Paru, ki naj bi bil v zvezi od leta 2019, se je lanskega septembra sicer rodil tudi prvi otrok – hčerka Sovereign Bo. Usherju in njegovi partnerici so čestitali številni zvezdniki, med drugim tudi Snoop Dogg in Lil Jon, poroča Daily Mail.

Dobitnik osmih grammyjev ima z nekdanjo ženo Tameko Foster, s katero je bil poročen med letoma 2007 in 2009, še dva sinova – 13-letnega Usherja V-ja (z vzdevkom Cinqo) in leto mlajšega Naviyda Elyja. Usher se je 2015 poročil s svojo menedžerko Grace Miguel, a sta se tri leta pozneje ločila.