Cardi B je že drugič nosečnost naznanila na televizijskem prenosu. Foto: EPA
Cardi B je že drugič nosečnost naznanila na televizijskem prenosu. Foto: EPA

Cardi B je svojo drugo nosečnost naznanila konec junija, na podelitvi nagrad BET, ki so namenjene temnopoltim v ameriški zabavni industriji, med nastopom z raperskim triom Migos, katerega del je tudi njen izbranec Offset.

Na družbenih omrežjih je par objavil veselo novico, da je 4. septembra na svet prijokal njun drugi otrok. 3-letna Kulture, za katero se je aprila 2018 med oddajo Saturday Night Live zvedelo, da se bo rodila, je tako dobila bratca, čigar imena pa zakonca še nista razkrila, poroča Billboard.

Za Offseta je to že "peto poglavje"

Tako 28-letnica kot leto starejši raper sta prihod novorojenčka posnela s fotografijo, ker pa ima Offset iz prejšnjih razmerij že tri otroke – hčerko Kaleo, ki je stara 6 let, isto starega sina Kodyja in pet let starejšega Jordana – pa je svojo objavo pospremil z opisom: "Peto poglavje".

"Presrečna sva, da sva končno spoznala svojega sina," sta Offset in Cardi B, ki sta se poročila leta 2017, dejala v skupni izjavi in dodala, da komaj čakata, da novega člana predstavita tudi drugim sorodnikom.

Pred kratkim je sicer zvezdnica na družbenem omrežju Twitter zapisala, da bo svoje otroke, ko bodo starejši, še vedno finančno podpirala, a le če bodo obiskovali šolo ali pa se podali na poslovno pot.