Presrečna Caro v objemu zaročenca. Foto: Instagram David Lee
Presrečna Caro v objemu zaročenca. Foto: Instagram David Lee

27-letna Wozniackijeva je veselo novico oznanila na Instagramu, skupaj s fotografijo orjaškega diamantnega prstana z oceanom v ozadju. "Najsrečnejši dan v mojem življenju - rekla sem "da" moji duši dvojčici Davidu Leeju," je zapisala.

34-letni Lee je medtem objavil fotografijo para na gliserju ob sončnem zahodu, potem ko je svojo izbranko zaprosil za roko: "DA! Tako navdušen, da sem zaročen s svojo dušo dvojčico."

Zaročila sta se le nekaj dni za tem, ko je Wozniackijeva, sicer tretjeuvrščena na lestvici WTA, slavila na zaključnem turnirju serije masters in s tem dosegla uspeh kariere. V finalu v Singapurju je premagala Američanko Venus Williams in odnesla približno 2,3 milijona dolarjev nagrade.

Rory skočil v zakon
Zvezo z Leejem je mična svetlolaska razkrila februarja letos, ko je objavila fotografijo šopka, ki ji ga je Američan poslal. Predtem je bila Danka krajši čas v zvezi z igralcem ameriškega nogometa J. J. Wattsom, še pred tem pa je bila zaročena s severnoirskim igralcem golfa Roryjem McIlroyem, s katerim sta bila v zvezi od leta 2011, januarja 2014 pa jo je McIlroy zaprosil za roko.

A sreča je bila kratkega roka, saj je le nekaj mesecev pozneje golfist zaroko razdrl kar prek telefona in Caroline zlomil srce. Kot je povedala pozneje, se je počutila, "kot da bi ji nekdo umrl".

McIlroy je potem leta 2015 za roko zaprosil svoje novo dekle Erico Stoll po manj kot letu dni zveze. Par se je poročil aprila letos.

Happiest day of my life yesterday saying yes to my soulmate @dlee042

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Nov 3, 2017 at 8:58am PDT