Par naj bi se v razmerje podal okoli leta 2019, Matthew Perry pa se je z 29-letnico zaročil lanskega novembra. "Na srečo hodim z najboljšo žensko na tem planetu," je takrat o Molly Hurwitz dejal igralec.

Po sedmih mesecih je bila zaroka vseeno razdrta, odločila sta se, da skupne poti ne bosta več nadaljevala. "Včasih se stvari ne izidejo – in to je ena izmed njih," je dejal Perry o razhodu s knjižno agentko in dodal, da Molly želi vse najboljše. Par, ki razloga za konec zaroke še ni navedel ali komentiral, je sicer januarja skupaj posvojil tudi psa Alfreda, "skrbništvo" nad njim pa še ni dorečeno.

Njegova zgodovina zmenkov je burna

Svet zmenkov in razmerij Perryju nikoli ni bil tuj. Hodil je s številnimi igralkami, med drugim tudi z Yasmine Bleeth, Julio Roberts, Lauren Graham, med letoma 2006 in 2012 pa je bil v zvezi z Lizzy Caplan. Do zdaj se nikoli ni poročil.

Pred kratkim se je zvezdnik serije Prijatelji sicer znašel pod valom ogorčenja. Kate Haralson, ki je po poklicu sicer osebna asistentka, je namreč na družbena omrežja objavila video iz lanskega maja, v katerem jo igralec med drugim vpraša, ali je star toliko kot njen oče (izkazalo se je, da je Perry leto starejši), in ali se vedno toliko igra s svojimi lasmi.

Do videoklica naj bi prišlo po tem, ko sta se povezala na Rayi, aplikaciji za zmenke, kjer je treba plačati članarino, večinoma pa so člani zvezdniki. 51-letnik in njegova nekdanja zaročenka naj bi bila takrat začasno na premoru.

Do takrat se Haralson nikoli ni pogovarjala s starejšimi moškimi, zdelo pa se ji je, da bo pogovor s Perryjem, čeprav nikoli ni gledala serije Prijatelji, zabaven. Vseeno ji je med klicem, ko sta odgovarjala na 20 vprašanj, večkrat postalo neprijetno. Haralson je bila takrat stara 19 let, leto star videoposnetek pa naj bi objavila, ker je želela pokazati, kako starejši moški v Hollywoodu "izkoriščajo" mlajše ženske na aplikacijah za zmenke.

Za dejanje jo je navdihnila Nivine Jay, ki je na podoben način "razkrinkala" Bena Afflecka, posnetek pa je vseeno že izbrisala, saj se ji je Perry, s katerim se v živo, kljub povabilu, nikoli ni spoznala, načeloma zdel prijazen možakar.