Na Obali je
Na Obali je "grmelo". Foto: Borut Živulović/BoBo
Razstava predelanih Harleyjev

Osrednje dogajanje 25. evropskega srečanja lastnikov motociklov legendarne znamke Harley Davidson, ki ga gosti Portorož, je bilo danes, ko so se motoristi podali na panoramsko vožnjo po obalnih mestih. Iz Lucije so se odpeljali proti Sečovljam, mimo Dragonje po Šmarski cesti v Koper, mimo Žusterne ob morju proti Izoli in nazaj v Portorož.

Dogodek se je začel v četrtek, vsi so zelo zadovoljni z dogodkom, ki ga gosti Portorož, saj ga je oživil. Zadovoljni so hotelirji, saj so zaradi motoristov zapolnili vse nastanitvene zmogljivosti, dobro poslujejo tudi gostinci.

Srečanje je mešanica žive glasbe, didžejev in zabave, v vasi H.O.G. Village si je mogoče ogledati razstavo najnovejših letošnjih modelov harley davidsonov, obiskati območje za demonstracijske vožnje, kupiti spominke v znamenju harley davidsona v maloprodajni vasi ter obiskati razstavo predelanih motociklov Custom Bike Show, ki je na ogled v bližnjem Piranu.

Panoramske vožnje se je udeležila tudi ekipa TV Slovenija, več si lahko pogledate spodaj v prispevku novinarke Sabine Francek Ivović.

Razstava predelanih Harleyjev