Foto:
Foto:
Igralec Robert de Niro je dobil še eno nagrado v svojem bogatem igralskem opusu.

Kot poroča Teenhollywood, bo igralka, ki ima grške korenine, le ena od številnih zvezd, ki so jih izbrali za nošenje bakle na več kot 70.000 kilometrov dolgi poti okoli Zemlje.

Baklo so prižgali 25. marca na Olimpu, obkrožila pa bo 27 držav in 33 mest, nato pa se bo za olimpijske igre, ki bodo avgusta, vrnila v Atene. Nošenju bakle se bo pridružila tudi Angelina Jolie, ki jo bo čast doletela na samem prizorišču iger 12. avgusta, le dan pred uradnim začetkom iger.

Sizemore kršil pogojno kazen
Ameriška državna tožilka je dejala, da je ameriški igralec Tom Sizemore prekršil pogojno kazen, ker naj bi bil pozitiven na testu drog. 42-letni igralec, ki je igral v filmu Reševanje vojaka Ryana, je bil lanskega oktobra zaradi nasilja nad svojo bivšo ženo Heidi Fleiss in uživanja drog obsojen na šest mesecev zapora. Igralcu je sodišče spremenilo kazen v pogojno, ker se je odločil, da bo odšel v rehabilitacijsko kliniko, kjer naj bi se odvajal od drog, prepovedalo pa mu je tudi vsakršen stik z bivšo ženo. Igralec trenutno snema novo policijsko serijo v Kanadi, posnel pa naj bi tudi nov film - Hustle.

Robert De Niro z novo nagrado
Robert de Niro bo prejel nagrado ceha ameriških režiserjev za njegov prispevek k filmski kulturi in vplivu na skupnost New Yorka. Filmskemu zvezdniku bodo nagrado podelili 29. septembra v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku. Novico je ceh ameriških režiserjev sporočil v ponedeljek v Hollywoodu. Slavni igralec je prejel tudi pohvale kot soustanovitelj newyorškega filmskega festivala Tribeca. Dobitnike vseh nagrad režiserskega ceha bodo objavili konec maja.

Kate Beckinsale ima brazgotino
Britanski filmski zvezdi Kate Beckinsale je po operaciji slepiča ostala ogromna brazgotina. Igralko so morali nepričakovano operirati v začetku leta, ko se ji je razlil slepič. Za Teen Hollywood je Kate povedala, da jo je sprva malce skrbelo, a pozneje se je dobro spopadla z bolečino. Po operaciji pa se je naučila nekaj novega - ugotoviti, kdaj ima nekdo težave s slepičem. Če pritisneš na trebuh in bolj boli, ko spustiš, kot pa, ko pritiskaš, je zagotovo slepič, je razkrila. Beckinsalovo si oboževalci trenutno lahko ogledajo v filmu Van Helsing.