Manca Špik se bo letos prvič znašla v vlogi mamice. Foto: MMC/Televizija Slovenija
Manca Špik se bo letos prvič znašla v vlogi mamice. Foto: MMC/Televizija Slovenija

Konec marca, natančneje 21., namreč pričakuje novorojenčka, v materinski vlogi pa se bo takrat znašla prvič.

"Čaka me vse na novo, vendar ima moj partner Borut že hčerkico od prej - Tia je stara sedem let - in je super očka, tako da sem zelo pomirjena glede tega," je v oddaji Vikend paket zaupala voditeljici Bernardi Žarn.

Poleti vrnitev na odre
Manca je nastopala še do konca preteklega leta, nato pa si je vzela premor - a le od odrov. Še vedno namreč poučuje petje v svoji šoli in v studiu pripravlja svež material - napoveduje, da se že kmalu obeta nova skladba.

"Poleti pa spet nazaj - julija delovno na odre," napoveduje.

Prepričana je, da ji bo uspelo združiti pevsko kariero in materinstvo - s pomočjo partnerja in dobrih ljudi, ki so okoli nje, pravi. "Mislim, da je tudi otrok zadovoljen, če je mamica srečna, nasmejana in vesela v tem, kar počne," je dejala.

Odrasla v ljubeči družini
"Čustveno ljubezen, ki sem jo dobila od očeta in mame, bom prenašala naprej. Vzgojena sem bila v ljubeči družini in težko si predstavljam, da bi s svojim otrokom drugače ravnala," napoveduje glede vzgoje.

In kaj želi dati svojemu otroku, katerega spola sicer še ne želi razkriti? "Popotnico do odgovornega, samostojnega in čustvenega človeka z lastno pokončno držo," odgovarja Špikova.