Oddajo si lahko ogledate ob sobotah ob 21.15 na TV Slovenija 1. Foto: Televizija Slovenija
Oddajo si lahko ogledate ob sobotah ob 21.15 na TV Slovenija 1. Foto: Televizija Slovenija

znanim slovenskim osebnostim, so že v soboto govorili o slovesu Marijana Pušnika iz Olimpije.

"V nogometnem klubu Olimpija spet vre," je v oddaji dejal Zmago Sagadin, ki ga gledalci oddaje že kar nekaj časa poznajo kot voditelja športne sekcije. "Najprej je sredi tedna spakiral športni direktor Ranko Stojić, danes pa so zaradi slabih rezultatov že po dobrem mesecu odslovili trenerja Marijana Pušnika."

V prispevku so predstavili tudi morebitne kandidate, ki bi Pušnika lahko nadomestili. Kot glavnega so izpostavili Arsena Wengerja, ki je pojasnil, da je "v Sloveniji malo dobrih nogometašev, a veliko lepih deklet". "Počasi imam dovolj okolja, kjer je veliko dobrih nogometašev in premalo deklet."

To, kar so oni napovedali v soboto, se je danes tudi zgodilo. Pušnik se namreč po le treh tekmah Prve lige in eni osvojeni točki že poslavlja.

Utečena in preverjena ekipa
Oddajo sicer pripravljajo scenarist in režiser Bojan Krajnc, producent in programer Tadej Fius, tandem, ki je zakrivil satirično nanizanko in celovečerni animirani film Dobrodošli v Jebovlju. V ekipi pa so nekateri zelo dobri govorni imitatorji: Tilen Artač, Jure Mastnak, Ana Tavčar, Renato Vindiš, Aleksander Pozvek in drugi. Pri ustvarjanju oddaje pa ima pomembno vlogo tudi Igor Bračič.

Za animirano produkcijo skrbi Media Atlas, za oblikovanje 3D-likov Hikikomori, osnovne karikature likov pa so delo Borisa Oblaka.

Celoten prispevek si lahko ogledate spodaj.