Slavko Bobovnik je novi voditelj animirane satirične oddaje Bučke. Foto: Bučke. Foto:
Slavko Bobovnik je novi voditelj animirane satirične oddaje Bučke. Foto: Bučke. Foto:
Poleg voditelja oddaje Bučke, Slavka Bobovnika, kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin.
Poleg voditelja oddaje Bučke Slavka Bobovnika kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin. Foto: Bučke.

Oddaja, ki si jo je zamislil scenarist in režiser Bojan Krajnc, še vedno temelji na preverjenem trikotniku: animacija – imitacija – nadsinhronizacija. Poleg voditelja Slavka Bobovnika kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin. Iz parlamenta pa bo še naprej poročala La Toya.Zahtevna animirana produkcija temelji na vrhunski govorni imitaciji znanih in vplivnih osebnosti, ki se kot karikirani liki pojavljajo v mnogo nadrealistničnih situacijah. Pri oddaji sodelujejo naši najboljši govorni imitatorji: Tilen Artač, Jure Mastnak, Renato Vindiš, Aleksander Pozvek in Jasna Kuljaj. Ekipi se je pridružil scenarist, komik in glasbenik Igor Bračič.

Za animirano produkcijo skrbi Media Atlas na čelu s programerjem Tadejem Fiusom, ki je s Televizijo Slovenija sodeloval že pri več satirično animiranih projektih, kot so Hri-bar, Poldnevnik in Jebovlje. Za zvočno podobo oddaje sta poskrbela tonska mojstra Tom Lemajič in Matej Avsenak.