Sylvester Stallone v Rambu ne pozna usmiljenja. Foto: Kolosej
Sylvester Stallone v Rambu ne pozna usmiljenja. Foto: Kolosej
Borci taekwandoja
Eni zmagajo, drugi so premagani ... Foto: MMC RTV SLO

Za presenečenje skorajda polne dvorane v ljubljanskem Koloseju so najprej poskrbeli člani kluba taekwandoja Chagi, ki so gledalce pozdravil z borilnimi veščinami. Njihove sposobnosti si oglejte v priloženem videu.
Takoj za njimi se je pojavila Lili. Virtualna voditeljica MMC-jevega Zabavnega infokanala, ki je na sporedu predvidoma vsako dopoldne na 2. programu Televizije Slovenija, se je tokrat z malih zaslonov preselila na veliko platno. Z besedami: "Mišičnjaki so od nekdaj moja šibka točka, posebej Sylvester Stallone," je gledalce popeljala v slovensko premiero Ramba.
Manca: Sylvester spet s pravo poslastico
Med njimi je bila tudi Manca Špik. Pevka nam je povedala, da je oboževalka prvih treh filmov o hrabrem junaku, ki je tudi tokrat ni pustil na cedilu: "Na jesen svoje kariere je (Sylvester Stallone, op. a.) lepo zapakiral to poslastico, in mislim, da bo ta film imel veliko oboževalcev."

Sanja je zdržala do konca
Še ena pevka je prišla na slovensko premiero Ramba, a v nasprotju z Manco je Sanja Grohar na premiero prišla bolj po naključju. Misica in pevka je namreč za MMC dejala, da je na ogled filma prišla bolj slučajno in da je nad filmom pozitivno presenečena. Sanja je povedala, da je pričakovala, da bo dvorano zapustila kmalu po začetku, ker je "streljačine" po navadi ne zanimajo. A je zdržala do konca, kljub temu "da je zelo krvav. Čeprav sem gledala tudi že skoraj Žage, ki so tudi zelo krvave".

Prav zaradi nekaterih nasilnih prizorov otrokom odsvetujemo ogled filma.

N. G.