Kjer koli, kadar koli, (skoraj) s komer koli. Foto: Reuters
Kjer koli, kadar koli, (skoraj) s komer koli. Foto: Reuters

25-letna Nikki Lee iz Essexa je s svojim priznanjem dvignila veliko prahu. Če so njene trditve resnične, pomeni, da se je 5.000 moških na njenem "računu" znašlo v 3.285 dneh, kar v povprečju pomeni skoraj dva na dan. V majhnem rdečem zvežčiču vodi tudi osebno evidenco najboljših in najslabših spolnih odnosov, njen rekord v eni sami noči pa so štirje različni ljubimci.

Plavolaska, ki se trudi uspeti tudi kot model, je za tabloid Daily Mail razložila, da se je spolnim užitkom predajala že na najrazličnejših mestih, od nočnih lokalov, parkov, kinematografov in sprehajališč. Vsako leto pa si privošči tudi "seksualne počitnice", katerih namen je samo eden - intimnosti s čim več neznanimi moškimi.

Pri šele 21 letih naj bi menda spala že z 2.289 pripadniki močnejšega spola. "K vsakemu imenu, ki me s posteljnimi vragolijami še posebej navduši, naredim zvezdico. Od doma sem se odselila z 18 leti, takrat sem se že predala okoli 800 fantom."

"Ponosna sem nase"
O svoji prvi spolni izkušnji pri 16 letih pa je dejala: "Odkrila sem nekaj, v čemer sem bila dobra. Iz dneva v dan sem postajala bolj ponosna nase, saj je vsak dan drug moški pomenil, da sem privlačnejša od drugih deklet."

Njenih besed ni mogoče preveriti, sama pa pravi, da je ponosna na tak življenjski slog. Še več, trdi, da je s spolnostjo obsedena, da je njeno "mamilo". Kljub vsesplošni razuzdanosti pa si je postavila dve pravili: "Ne spim z oddanimi moškimi in vedno izvajam le varen seks. Vse ponudbe, ki zadovoljijo ta dva pogoja, z veseljem sprejmem."