Haylie ni želela izkoristiti priložnosti, da bi videla svojega zaročenca 'na delu'. Foto:
Haylie ni želela izkoristiti priložnosti, da bi videla svojega zaročenca 'na delu'. Foto:

27-letna Haylie Hocking iz Bristola je zgrožena le nekaj tednov pred poroko izvedela, da je njen zaročenec, 30-letni Jason Brake, v resnici igralec v erotičnih filmih in plesalec striptiza.

Na to so jo opozorili resnicoljubni prijatelji, ki so želeli, da se Haylie na dekliščini še zadnjič pozabava z moškim, ki ni njen izbranec. Prek spleta so nič hudega sluteč iskali slačifante, ko se jim je nenadoma prikazala reklama za pornofilm, v katerem so zagledali znan obraz - bodočega mladoporočenca Jasona.

Če bi bil zadnji moški na svetu ...
Haylie je še isti dan odpovedala veliko slavje: "Če bi bil zadnji moški na svetu, se ne bi poročila z zvezdo filmov za odrasle," je bentila in se pridušala, da ne ve, če bo lahko še kdaj zaupala moškemu.

On pa se je branil: "Spolnost, s katero se preživljam, je izključno igra za kamero, a ona tega ni mogla razumeti. Žal mi je, saj je nisem želel prizadeti. Če bi me prosila, bi si našel drug poklic, a očitno me ne želi sprejeti nazaj ..."

Britanca sta sicer romanco začela lani. Spoznala sta se po naključju, Jason pa je takrat Haylie dejal, da se preživlja kot osebni trener.

A. P.