Kristen Bell pravi, da ni nič lepšega kot vrnitev v Neptune po vseh teh letih. Foto: Hulu
Kristen Bell pravi, da ni nič lepšega kot vrnitev v Neptune po vseh teh letih. Foto: Hulu

Pri Huluju, spletni platformi za predvajanje vsebin, so ta teden objavili napovednik na novo oživljene serije, v kateri bodo, kot kaže, nastopili vsi stari znanci.

Le da zdaj niso ravno več srednješolskih let ‒ Bellova šteje 38 let, Jason Dohring, ki igra njenega fanta Logana, pa 37.

"Ko je tvoja najboljša prijateljica umorjena, še preden dopolniš 17 let, ne razviješ ravno najbolj vnetega občutka za milost," pravi mrtvo hladno v napovedniku Veronica (Kristen Bell), preden z elektroškom strese roparja, ki jo napade med tekom.

Serija se vrača v obalno kalifornijsko mestece Neptune, ki ga med spomladanskimi študentskimi počitnicami pretrese val napadov in umorov. In kdo je primernejši za iskanje storilcev kot Marsova, ki je kot gimnazijka na srednji šoli Neptune razrešila več zločinov kot tamkajšnja policija?

Osem novih epizod

Na novo oživljena Veronica Mars bo v četrti sezoni imela osem epizod, premiera pa je napovedana za 26. julij.

Izvirna serija (1004‒2007) je bila kritiško hvaljena, a se je borila z nizko gledanostjo, zato so jo pri TV-mreži CW po treh sezonah ukinili. Vseeno pa si je v tem času nabrala goreče oboževalce, ki so kult Veronice Mars gojili še dolgo po tem, ko je padla zadnja klapa.

Tudi zato je avtorju serije Robu Thomasu uspelo prek Kickstarterja v rekordno hitrem času zbrati dovolj sredstev, da je leta 2014 z izvirno zasedbo posnel film.

Po štirih letih je Thomas napovedal, da je dobil zeleno luč za še eno sezono, tokrat na Huluju.