31. maja ob 20. uri bo nastopil v Kinu Šiška. V sodelovanju z organizatorjem bomo izžrebancu/-ki podelili dve vstopnici. Kar morate storiti, je, da na mmc-nagrade@rtvslo.si do srede, 29. maja, do 15. ure, pošljete nekaj uspešnic splitskega raperja. Pravila o sodelovanju v nagradni igri si lahko preberete tukaj.

Vojko V se je lani znova odločil, da bo zaplul v samostojne vode, kar se je izkazalo za odlično potezo, saj je že prvi singel z albuma Vojko, Ne može, v katerem nagovarja prodajalko mortadele v delikatesi ter načrtuje lastno ohcet, povzročil pravo evforijo. Oktobra je Vojko v rekordnem času razprodal Dom Sportova.

Vojko V ustvarja ritme v trap maniri, podarja jim humorne rime iz splitske in tudi širše, hrvaške stvarnosti, politiki pa se izogiba v širokem loku.

Vojko je osvojil skupno šest nominacij za porine – za najboljši album, najboljši album klubske glasbe, za moško vokalno izvedbo, za likovno oblikovanje, uspešnica Ne može pa je dobila nominacijo za pesem leta ter videospot leta.